Diensten  >  Productiviteit  >  Power Apps & BI

Business Apps & Data

Met het Power Platform zorgen wij voor innovatie op de werkvloer, en helpen wij middels automatisering uw medewerkers gemakkelijker en efficiënter te werken.

Taken die iedere dag weer op papier of handmatig op de computer uitgevoerd worden. Of een document wat langs verschillende personen moet om goedgekeurd te worden. Dit zijn zomaar wat zaken waarbij het Power Platform, onderdeel van Microsoft 365, een enorme meerwaarde kan bieden.

Met het Power Platform kunnen relatief eenvoudig apps gebouwd worden, automatische werkstromen en bijvoorbeeld een chatbot. Maar ook complexe dashboards voor de analyse van data. Mogelijkheden te over, en dat allemaal via het ‘Low-code/No-code’ principe. Een snelle go-to-market gegarandeerd!

De kracht van het Power Platform zelf ontdekken?

Wil je meer weten over wat het Power Platform voor jouw specifieke situatie kan betekenen? We laten je dit graag zien en we hebben legio voorbeelden!

Low-code en zelfs no-code

Wilde je vroeger eigen applicaties bouwen dan gebeurde dat al snel in complexe programmeertalen. Buiten dat dat veel ontwikkeltijd en dus geld kostte, gaf het ook een behoorlijke druk op het beheer en moest de applicatie steeds up-to-date worden gehouden bij de overgang naar bijvoorbeeld een nieuwe besturingssysteem.

Nu je Microsoft 365 gebruikt heb je de mogelijkheid om het krachtige Power Platform te gebruiken. Hiermee kunnen apps gebouwd worden, bijvoorbeeld voor op een telefoon of pc, die een business proces digitaliseren. Zijn er nog papieren formulieren in omloop? Digitaliseer deze en koppel er een werkstroom aan vast. Zo kun je snel efficiënter gaan werken.

De business is nu dus zelf in staat om snel zijn wensen en ideeën te vertalen in digitale oplossingen.

Citizen development

Doordat het Power Platform de low-code/no-code methode hanteert is het voor jouw medewerkers nu mogelijk geworden om zélf apps en werkstromen te bouwen. Natuurlijk kun je als organisatie wel keuzes maken in hoeverre medewerkers dit kunnen doen. Hiermee is ‘citizen development’ geboren.

Automatisch nieuwe updates

Nieuwe functionaliteiten in het Power Platform worden zeer regelmatig toegevoegd door Microsoft. Je bent dus altijd zeker van nieuwe updates, nieuwe mogelijkheden, en een platform wat altijd werkt.

Honderden connectoren

Met het Power Platform maak je eenvoudig verbinding met andere (bedrijfs)systemen. Denk aan SAP, administratiepakketten, cloud services en nog vele anderen! Zo kun je echt dé bedrijfsoplossing maken die jou het leven makkelijker maakt.

Beheer en support in goede handen

Via onze Managed Services kunnen we de beheerslast gedeeltelijk of volledig op ons nemen én kunnen jouw medewerkers indien gewenst 24/7 bij ons terecht met hulpvragen en incidenten.

Graag wat meer te weten komen?

U kunt ons altijd bellen op +31 (0)30 227 17 40 of mailen door onderstaand formulier in te vullen.