IT-Beheer  >  Cloud Infra

Cloud Infra

Bespaar kosten voor complexe infrastructuur door alles naar de cloud te brengen.
Met Microsoft Azure zorgen wij ervoor dat business continuïteit is gewaarborgd.

 

Staan er in jouw bedrijf servers in huis? Of wellicht applicaties die op servers draaien? Dan heb je ook te maken met het beheer en onderhoud hiervan. Microsoft heeft met Azure een compleet cloudmodel opgezet zodat jouw gehele infra naar de cloud gebracht kan worden en daarmee kunt profiteren van alle voordelen die Azure biedt.

Geen investeringen meer in (server) hardware dus, maar betalen in abonnementsvorm voor datgene wat je écht gebruikt. Het is extreem flexibel en schaalbaar en zeer goed beveiligd, wat vandaag de dag zeer belangrijk is.

Microsoft Azure biedt een infrastructuur waarbij je binnen enkele minuten kan op- en afschalen. Dit betekent dat je het makkelijk kunt aanpassen naar de behoeften van jouw bedrijf. Schaalt jouw bedrijf onverwachts op? Azure schaalt mee. Bij krimp of groei zie je direct de financiële impact. De perfecte oplossing voor onze huidige, snelle economie en de dynamiek van hedendaagse bedrijven.

 

Ontdekken of jouw IT infra ook naar de cloud kan?

Onze experts vertellen jou graag meer over het migreren van infra naar de cloud en alle voordelen die dit biedt.

We hebben hierin ruime ervaring opgedaan en ons enthousiasme brengen we graag over!

De voordelen voor jouw bedrijf

Microsoft Azure is één van de krachtigste en meest betrouwbare platformen om al uw applicaties, processen en data te beheren. Vele bedrijven hebben de overstap al gemaakt en dat is natuurlijk niet voor niets.

Als je al gebruik maakt van de services van Microsoft 365, zoals SharePoint en Teams, dan ligt Azure voor de hand vanwege de naadloze integratie.

De voordelen van Azure overzichtelijk op een rij:

  • Maakt op afstand samenwerken veiliger en eenvoudiger dan ooit
  • Efficiënte inrichting van jouw IT-infrastructuur, databases, software en applicaties
  • Snel en gemakkelijk nieuwe services en applicaties ontwikkelen en beheren
  • Capaciteit is flexibel op- en af te schalen: je betaalt alleen voor wat je gebruikt
  • Meest geavanceerde databeveiligingstechnologiën en standaarden
  • Zeer ruime mogelijkheden voor archivering, backup en herstel van data

Eenvoudig backups maken

Eén van de sterke onderdelen binnen Azure is de mogelijkheid om backups van uw IT infra hier op te slaan. Er zijn vele mogelijkheden voor het maken van backups en deze processen kunnen volledig geautomatiseerd worden.

Beveiliging van het allerhoogste niveau

Wij durven wel te stellen dat wanneer je gebruik maakt van Azure je een hogere mate van beveiliging hebt dan wanneer je de infra in huis hebt staan. State-of-the-art en continu up-to-date.

Datacenter in Nederland

Microsoft heeft veel datacenters over de hele wereld en een heel groot datacenter in Nederland. Jouw data is altijd redundant, en je kunt er zelfs voor kiezen om jouw data in Nederland op te slaan!

Beheer en support in goede handen

Via onze Managed Services kunnen we de beheerslast gedeeltelijk of volledig op ons nemen én kunnen jouw medewerkers indien gewenst 24/7 bij ons terecht met hulpvragen en incidenten.

Graag wat meer te weten komen?

U kunt ons altijd bellen op +31 (0)30 227 17 40 of mailen door onderstaand formulier in te vullen.