Migratie & Upgrade Service

Jouw data succesvol gemigreerd

Migreren kan een hel zijn

Dat weten wij als geen ander. Daarom hebben wij ons hierin gespecialiseerd zodat wij onze klanten optimaal kunnen ondersteunen in hun migratieprocessen. Of je nu van een fileshare komt en migreert naar Office 365, of dat het om jouw e-mailboxen gaat: we kunnen jou hierbij goed assisteren.

Gedegen aanpak en tools

In overleg kiezen we de meest geschikte (kortdurende en voordeligste) methode. Het uitvoeren van de migratie gaat bij ons vrijwel altijd volautomatisch m.b.v. professionele tools. Natuurlijk zijn wij er ook ná migratie om alles in goede banen te leiden en jouw medewerkers op gang te helpen in de nieuwe situatie.

Oude versie van SharePoint?

Draai je nog op een oude versie van SharePoint? Bijvoorbeeld 2010 of 2013? Wij hebben veel ervaring in het upgraden van deze omgevingen naar een nieuwe versie. Meestal komt hier ook datamigratie bij kijken. Met onze Migratie & Upgrade Service ben je aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat we een simpele, schone en vooral snelle upgrade en migratie zullen uitvoeren.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Move-To-Microsoft 365 Check

Is jouw omgeving klaar voor migratie naar Microsoft 365? Moet er nog iets gebeuren op het vlak van mailboxen? Fileshares? Zomaar een aantal vragen die aan bod komen bij een migratie naar de cloud. Om het migratieproces makkelijk te maken hebben wij hiervoor een speciale dienst opgezet!

SharePoint Upgrade Check

Is jouw SharePoint Server omgeving klaar voor het upgraden naar een nieuwe versie? Moet er nog iets gebeuren voordat een upgrade uit te voeren is? Wat zijn de consequenties van een upgrade voor mijn omgeving? Onze speciale SharePoint Upgrade Check geeft antwoord op deze vragen.

Contact met ons opnemen

Je kunt ons altijd bellen op +31 (0)30 227 17 40 of mailen door onderstaand formulier in te vullen.

Microsoft 365 nieuws en updates maandelijks in je inbox?

Met onze Monthly Recap mail ontvang je elke maand onze updates in jouw mailbox.