Oplossingen  >  Migratie & Upgrade

Migratie & Upgrade

Met onze jarenlange ervaring in migraties & upgrades van IT-platformen kunnen we jou ondersteunen met al jouw uitdagingen.

Migreren kan een hel zijn

Dat weten wij als geen ander. Daarom hebben wij ons hierin gespecialiseerd zodat wij onze klanten optimaal kunnen ondersteunen in hun migratieprocessen. Of je nu van een fileshare komt en migreert naar Office 365, of dat het om jouw e-mailboxen gaat: we kunnen jou hierbij goed assisteren.

Gedegen aanpak en tools

In overleg kiezen we de meest geschikte (kortdurende en voordeligste) methode. Het uitvoeren van de migratie gaat bij ons vrijwel altijd volautomatisch m.b.v. professionele tools. Natuurlijk zijn wij er ook ná migratie om alles in goede banen te leiden en jouw medewerkers op gang te helpen in de nieuwe situatie.

Oude versie van SharePoint?

Draai je nog op een oude versie van SharePoint? Bijvoorbeeld 2010 of 2013? Wij hebben veel ervaring in het upgraden van deze omgevingen naar een nieuwe versie. Meestal komt hier ook datamigratie bij kijken. Met onze Migratie & Upgrade Service ben je aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat we een simpele, schone en vooral snelle upgrade en migratie zullen uitvoeren.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Move-To-Microsoft 365 Check

Is jouw omgeving klaar voor een overstap naar Microsoft 365?

Met onze Move-To-Microsoft 365 Check bieden wij jou een zeer specialistische controle aan voor jouw huidige omgeving. We brengen in kaart hoe de infrastructuur en data nu gestructureerd is en maken een uitgebreid rapport waarin de resultaten van ons onderzoek staan. Zo kunnen we in een vroeg stadium zien wat de te verwachte moeilijkheden kunnen zijn.

Move-To-Microsoft 365 Check

Meer weten?

Je kunt ons altijd bellen op +31 (0)30 227 17 40 of mailen door onderstaand formulier in te vullen.