Oplossingen  >  IT Security Scan

IT Security Scan

Weten hoe de beveiliging in jouw IT-omgeving ervoor staat?
Wij maken (kosteloos!) een volledige scan bij jou op locatie.

93%  is het percentage van alle bedrijven, klein en groot, die vroeg of laat te maken krijgen met een beveiligingsincident zoals een hack of ransomware. En dan hebben we het nog niet eens over een nog groter gevaar: een incident van binnenuit, vaak veroorzaakt door menselijke fouten.

Weet je zeker dat alle bedrijfsapparaten up-to-date zijn? En als je gebruikmaakt van de cloud zoals Microsoft 365, wat is dan hiervan het beveiligingsniveau? Hoe zit het met wachtwoorden binnen de organisatie? Het moderne werken van tegenwoordig, plaats- en tijdsonafhankelijk, betekent dat de beveiliging van bedrijfsdata echt op orde moet zijn.

Als ondernemer wil je op dit gebied zo min mogelijk zorgen hebben. Continuïteit is hier het toverwoord.

ModiShare heeft een zeer professionele en complete IT Security Scan waarmee je kosteloos een duidelijk beeld krijgt van de huidige mate van beveiliging in jouw IT-omgeving. Er zal een Security Consultant langskomen bij jou op kantoor om de scan uit te voeren, waarna er een rapport zal worden opgesteld met alle bevindingen.

Gratis IT Security Scan aanvragen?

Vul het formulier in en dan nemen wij spoedig contact op om een datum te plannen waarop onze Security Consultant langskomt.

Uitgebreid rapport met aanbevelingen

Onze Security Consultant komt bij jou op kantoor langs om de scan uit te voeren. Hiermee komen alle kwetsbaarheden aan het licht in IT-apparaten die zijn aangesloten, zoals o.a.:

– Laptops, desktops en servers
– Firewalls, routers en andere netwerkapparatuur
– Patch- en updatemanagement van applicaties

ModiShare voert deze scan uit met de focus op modern werken, waar wij in zijn gespecialiseerd. Zo kunnen wij ook kijken naar de security in de Microsoft 365-omgeving en andere cloudoplossingen, indien gewenst.

Er wordt een eindrapport opgeleverd waarin overzichtelijk alle gevonden kwetsbaarheden terug te vinden zijn, inclusief onze aanbevelingen.

In 4 stappen een duidelijk beeld

Preloader
 • 1: Aanvraag scan

  Vul het formulier in om de gratis IT Security Scan aan te vragen.

 • 2: Plannen afspraak

  We nemen snel contact op om een datum te plannen voor de scan. Onze Security Consultant komt naar je toe!

 • 3: Uitvoeren scan

  Dit doen we dus bij jou op kantoor en zal, afhankelijk van de bedrijfsgrootte, circa 1-3 uur in beslag nemen.

 • 4: Oplevering rapport

  Na de scan werken wij aan het eindrapport die we vervolgens zullen delen. Al onze bevindingen staan beschreven inclusief onze aanbevelingen.

Kosteloos

We hebben het al eerder geschreven, maar onze IT Security Scan is écht kosteloos!

Snel een afspraak

Na invullen van het aanvraagformulier neemt één van onze specialisten snel contact met je op. Zo kunnen we verder kennismaken en een datum prikken voor het uitvoeren van de scan.

Wij komen naar je toe

Een goede scan kan alleen uitgevoerd worden op de kantoorlocatie en werkt niet door alleen het stellen van vragen. Daarom komen we naar je toe op een voor jou geschikt moment!

De uitvoering van de scan zal circa 1 tot maximaal 3 uur in beslag nemen, afhankelijk van de grootte van de IT-omgeving.

Heb je nog andere vragen m.b.t. jouw IT-omgeving? Je kunt ze dan gelijk stellen aan onze Security Consultant.

Direct de scan aanvragen