IT-Security >  IT Security Scan

IT Security Scan

Benieuwd naar de veiligheidsstatus van je IT-omgeving? Laat ons een volledige scan uitvoeren – geheel kosteloos en op jouw locatie! ModiShare geeft je inzicht in je digitale veiligheid en helpt je met gerichte stappen naar optimale beveiliging.

93%  is het percentage van alle bedrijven, klein en groot, die vroeg of laat te maken krijgen met een beveiligingsincident zoals een hack of ransomware. En dan hebben we het nog niet eens over een nog groter gevaar: een incident van binnenuit, vaak veroorzaakt door menselijke fouten.

Ben je ervan overtuigd dat al je bedrijfsapparaten up-to-date en veilig zijn? Begrijp je het beveiligingsniveau van je cloud diensten zoals Microsoft 365? Heb je een robuust wachtwoordbeleid? In de wereld van vandaag, waar werken plaats- en tijdsonafhankelijk is, is een ijzersterke beveiliging van je bedrijfsdata een absolute must.

Als ondernemer wil je je hoofd vrij hebben van beveiligingszorgen – je wilt continuïteit. Dat is waar ModiShare binnenkomt. We bieden een professionele, grondige IT Security Scan die een helder beeld geeft van de huidige beveiligingsstatus van je IT-omgeving – en dit allemaal kosteloos. Onze Security Consultant zal bij jou op kantoor komen, de scan uitvoeren en een gedetailleerd rapport opstellen met alle bevindingen. ModiShare ontzorgt je volledig, zodat jij je kunt concentreren op wat echt telt: je bedrijf laten groeien.”

Gratis IT Security Scan aanvragen?

Vul het formulier in en dan nemen wij spoedig contact op om een datum te plannen waarop onze Security Consultant langskomt.

Uitgebreid rapport met aanbevelingen

Onze Security Consultant komt bij jou op kantoor langs om de scan uit te voeren. Hiermee komen alle kwetsbaarheden aan het licht in IT-apparaten die zijn aangesloten, zoals o.a.:

– Laptops, desktops en servers
– Firewalls, routers en andere netwerkapparatuur
– Patch- en updatemanagement van applicaties

ModiShare voert deze scan uit met de focus op modern werken, waar wij in zijn gespecialiseerd. Zo kunnen wij ook kijken naar de security in de Microsoft 365-omgeving en andere cloudoplossingen, indien gewenst.

Er wordt een eindrapport opgeleverd waarin overzichtelijk alle gevonden kwetsbaarheden terug te vinden zijn, inclusief onze aanbevelingen.

In 4 stappen een duidelijk beeld

1: Aanvraag scan

Vul het formulier in om de gratis IT Security Scan aan te vragen.

2: Plannen afspraak

We nemen snel contact op om een datum te plannen voor de scan. Onze Security Consultant komt naar je toe!

3: Uitvoeren scan

Dit doen we dus bij jou op kantoor en zal, afhankelijk van de bedrijfsgrootte, circa 1-3 uur in beslag nemen.

4: Oplevering rapport

Na de scan werken wij aan het eindrapport die we vervolgens zullen delen. Al onze bevindingen staan beschreven inclusief onze aanbevelingen.

Kosteloos

We hebben het al eerder geschreven, maar onze IT Security Scan is écht kosteloos!

Snel een afspraak

Na invullen van het aanvraagformulier neemt één van onze specialisten snel contact met je op. Zo kunnen we verder kennismaken en een datum prikken voor het uitvoeren van de scan.

Wij komen naar je toe

Een goede scan kan alleen uitgevoerd worden op de kantoorlocatie en werkt niet door alleen het stellen van vragen. Daarom komen we naar je toe op een voor jou geschikt moment!

De uitvoering van de scan zal circa 1 tot maximaal 3 uur in beslag nemen, afhankelijk van de grootte van de IT-omgeving.

Heb je nog andere vragen m.b.t. jouw IT-omgeving? Je kunt ze dan gelijk stellen aan onze Security Consultant.

Direct de scan aanvragen