Diensten  >  Beheer & Support  >  Managed Services

Managed Services

Met onze gespecialiseerde kennis op het gebied van beheer en support hebben wij jouw IT onder controle. Persoonlijk, veilig, lage kosten en all-in!

 

IT is complex en dat weten we bij ModiShare maar als te goed. Onze tagline luidt: Your Hero in keeping IT simple. Dat is namelijk ons streven; IT gebruiksvriendelijk maken, zodat alle gebruikers gemakkelijk hun weg kunnen vinden.

Daarnaast zorgen we ervoor dat we het beheer van IT-omgevingen zó inrichten dat we dit efficiënt kunnen uitvoeren en snel kunnen schakelen. Keeping IT simple betekent ook dat je bij ons géén oerwoud aan modules en keuzes zult vinden, maar een complete All-in dienstverlening! Zo weet je waar je aan toe bent en kun je voor alle IT-zaken en vragen bij ons terecht.

Als ModiShare Managed Services-klant krijg je toegang tot de Self-Service Portal, waarin alledaagse IT-zaken geregeld kunnen worden en vragen of incidenten kunt indienen. Daarnaast is telefonisch of per mail contact uiteraard ook mogelijk.

Remote support leveren we vanuit ons kantoor centraal in het land in Utrecht. Van daaruit kunnen we ook onsite support leveren en zijn we nagenoeg overal snel ter plaatse.

 

Ontzorgd worden op gebied van IT beheer en support?

Ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het realiseren van een betrouwbare en efficiënte ICT-infrastructuur. Onze experts staan klaar om te helpen bij elke stap van de weg en zorgen ervoor dat je altijd beschikt over technologie die aansluit bij jouw behoeften. 

Bekijk nu onze interactieve presentatie

Ontdek zelf waarom het verstandig is om jouw IT-beheer en beveiliging over te laten aan experts.

We nemen jou graag mee in een interactieve presentatie over onze unieke all-in Managed Services.

IT-beheer ontzorging met focus op productiviteit

Hoe groot of klein jouw organisatie ook is, IT is veel meer dan een server en een aantal laptops of computers. Daarnaast heeft een gemiddelde organisatie inmiddels diverse (cloud)software in gebruik die allemaal op een bepaalde manier inhaken in de bestaande IT-infrastructuur. Houd je dit niet goed in beheer, dan is het overzicht al snel zoek.

Onze Managed Services is er op gericht dat we jou als klant compleet ontzorgen op dit gebied. Maar onze dienstverlening gaat verder dan het beheren van IT alleen. Wij zijn namelijk experts in de Micosoft Cloud, zoals Microsoft 365 en Microsoft Azure. Zo kijken we altijd hoe we werkprocessen kunnen verbeteren door efficiëntere inzet van de Microsoft Cloud.

Wij zijn jouw full-service IT-partner

Met onze Managed Services ben je verzekerd van een stabiel draaiende IT-omgeving en word je volledig ontzorgd op het gebied van beheer. Alle of specifieke beheertaken kunnen door ons worden uitgevoerd.

Via onze Skilled Support Service, onderdeel van onze Managed Services, zetten wij onze kennis in voor allerhande eerste- en/of tweedelijns incidenten of vragen over bijvoorbeeld jouw apparaten, Windows, Microsoft (Office) 365, SharePoint en OneDrive.

Microsoft 365

Managed Services (All-in)

Continuïteit gewaarborgd door ons beheer en excellente support van onze experts

  ✅ 24/7 monitoring van jouw IT omgeving


  ✅ Pro-actief IT management en beheer


  ✅ Gebruikers-, licentie- en apparaatbeheer


  ✅ Patchbeheer


  ✅ Back-up + anti-virus


  ✅ Remote support + on-site support


  ✅ Elk jaar complete IT Security Scan

Vast bedrag per maand

Onze Managed Services is All-in, dus maximale dienstverlening voor een vaste prijs per gebruiker per maand. Zo weet je waar je aan toe bent.

Ontzorging naar wens

Liever zelf nog wat beheertaken uitvoeren? Wij ontzorgen volledig naar wens.

Hogere efficiënte en lagere kosten

Wij houden jouw IT-omgeving non-stop in de gaten: servers, werkstations, Microsoft 365, en meer. Wij werken zeer pro-actief en daarmee bespaar je kosten.

24/7 support

Indien gewenst staan wij ook buiten kantoortijden voor jou klaar!

Rapportage

Maandelijks overzicht van tickets, gebruikers, werkplek- en netwerkapparatuur, Microsoft Cloud licenties en security, gebruikerstevredenheid en nog veel meer.

ModiShare Security Baseline

In al onze diensten wordt de ModiShare Security Baseline gehanteerd. Deze baseline bestaat uit een complete set van beleids- en beveiligingsregels om de beheerde klantomgeving en data vanaf de basis goed te beveiligen.

Deze baseline is door onze jarenlange opgedane ervaring samengesteld en afgestemd op de best practices van Microsoft.

De route naar IT ontzorging

Preloader
 • 1: Kennismaking

  We maken graag kennis met elkaar, zodat u ons leert kennen en wij wat meer leren over uw organisatie. En dat kan virtueel of op kantoor, net waar uw voorkeur naar uitgaat.

 • 2: IT Inventarisatie Scan

  We komen bij u op kantoor langs om een complete scan te maken van uw IT-omgeving. Zo komen we te weten welke apparaten er zijn, welke software jullie gebruiken, en bespreken we gelijk wat de wensen zijn voor de IT ontzorging.

 • 3: Voorstel Managed Services

  We verwerken de uitkomsten van de IT Inventarisatie Scan, met alle besproken wensen, in een voorstel voor Managed Services. Onze All-in aanbieding komt vervolgens snel uw kant op!

 • 4: Ontzorgd!

  Het is zover! In deze stap activeren wij de Managed Services en is uw organisatie vanaf nu verzekerd van complete IT-ontzorging. U kunt met alle IT-vragen en incidenten bij ons terecht en wij houden uw IT in beheer.

Regelink Ecologie & Landschap B.V.

Regelink Ecologie & Landschap heeft Microsoft 365-kennis altijd binnen handbereik

Met de Remote Management & Support Service heeft Regelink specialistische Microsoft-365 kennis in huis gehaald, zonder de hoge kosten voor een eigen IT-afdeling of eigen Microsoft 365-medewerkers te hoeven maken.

Het kennisniveau van de Support Service ligt heel hoog. Samen met de klantvriendelijke aanpak geeft dit ModiShare een uniek karakter“, aldus Guido Verhaegen van Regelink.

Meer informatie?

U kunt ons altijd bellen op +31 (0)30 227 17 40 of mailen door onderstaand formulier in te vullen.