IT-Beheer  >  Managed Services

IT-beheer met Managed Services

Vertrouw op onze IT-expertise. Persoonlijk, veilig en betaalbaar. Wij hebben jouw IT onder controle!

Bij ModiShare begrijpen we de complexiteit van IT als geen ander. Onze missie? Keeping IT simple.

We hebben het beheer van IT-omgevingen gestroomlijnd voor optimale efficiëntie en snelle respons. ‘Keeping IT simple’ betekent bij ons geen wirwar van opties, maar een complete, all-inclusive service voor een vast bedrag per maand per gebruiker. We zijn je betrouwbare partner voor al je IT-vragen en -behoeften, met als resultaat hogere efficiëntie en lagere kosten.

Als ModiShare Managed Services-klant krijg je exclusieve toegang tot onze Self-Service Portal. Een plaats waar je moeiteloos je dagelijkse IT-taken kunt beheren en vragen of problemen kunt melden. Natuurlijk zijn we ook bereikbaar via telefoon en e-mail.

Support op afstand wordt geleverd vanuit ons centraal gelegen kantoor in Utrecht. Van hieruit kunnen we ook snel support op locatie bieden, waar je ook bent. Met ModiShare als jouw held in IT, kun je je concentreren op wat echt belangrijk is – jouw bedrijf.

Ontzorgd worden op gebied van IT beheer en support?

Ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het realiseren van een betrouwbare en efficiënte ICT-infrastructuur. Onze experts staan klaar om te helpen bij elke stap van de weg en zorgen ervoor dat je altijd beschikt over technologie die aansluit bij jouw behoeften. 

Bekijk nu onze interactieve presentatie

Ontdek zelf waarom het verstandig is om jouw IT-beheer en beveiliging over te laten aan experts.

Continu beheer en monitoring van jouw IT is noodzakelijk geworden

De gestegen complexiteit van IT services, in combinatie met de alsmaar toenemende vraag om professionele beveiliging voor bedrijfsdata en apparaten, maakt dat een goede initiële inrichting en opzet van de digitale omgeving, samen met continu beheer en monitoring noodzakelijk is geworden.

Bij ModiShare weten we hoe we jouw IT-omgeving zo efficiënt als mogelijk moeten inrichten zodat het met plezier gebruikt kan worden en goed kan worden beheerd. Wat er zoal in onze dienstverlening zit:

Werkplekbeheer

Wil je snel hulp bij vastlopende computers of haperende printers die jouw bedrijfsprocessen vertragen? Het uitbesteden van werkplekbeheer zorgt voor uniformiteit, veiligheid en continuïteit!

Netwerk- en serverbeheer

Onze specialisten beheren jouw fysieke IT-netwerk en apparaten moeiteloos. Routers, Access Points, switches en firewalls hebben voor ons geen geheimen!

Cloudbeheer

En hier ligt onze specialiteit. Wij weten alles van het optimaliseren van digitale productiviteit en zijn expert in Microsoft 365. Wij beheren, beveiligen en optimaliseren jouw cloudomgevingen.

Support op afstand en locatie

Dankzij onze professionele software kunnen wij in nagenoeg ieder beheerd systeem inloggen en wijzigingen uitvoeren of meekijken.

Is er onderhoud nodig of moet er configuratie worden uitgevoerd op jouw locatie? Dan komen wij langs.

U

Monitoring, virus, backup

Van alles wat wij in beheer nemen worden continu backups gemaakt. Hiervoor gebruiken wij professionele software. Daarnaast zorgen wij voor krachtige antivirussoftware op alle apparaten en houden wij op afstand jouw netwerk, apparaten en software in de gaten met onze monitoringsoftware.

ModiShare Security Baseline

Wij hebben onze jarenlange kennis en ervaring gecombineerd in een complete set van beleids- en beveiligingsregels die wij toepassen op alle beheerde IT-omgevingen van onze klanten.

Zo is jouw bedrijfsdata optimaal beveiligd!

Vaste maandelijkse kosten, geen verrassingen

Bij ModiShare geloven we in duidelijkheid en eenvoud als het gaat om kosten. Daarom hanteren wij een vast maandelijks bedrag per medewerker en werkplek. Dit betekent dat u altijd weet waar je aan toe bent, zonder onverwachte verrassingen of verborgen kosten.

Wij zijn jouw IT-afdeling

Als Managed Services provider fungeren wij als de IT-afdeling van jouw bedrijf. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor jouw IT-infrastructuur, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: jouw core business.

De route naar IT ontzorging

1: Kennismaking

We maken graag kennis met elkaar, zodat we elkaar leren kennen en de eerste vragen kunnen worden beantwoord.

En dat kan virtueel of op kantoor, net waar jouw voorkeur naar uitgaat.

2: IT Inventarisatie Scan

We komen bij jou op kantoor langs om een complete scan te maken van jouw IT-omgeving.

Zo weten we welke apparaten er zijn, welke software gebruikt wordt, en bespreken we gelijk wat de wensen zijn voor de IT ontzorging.

3: Voorstel Managed Services

Met de gegevens die we hebben verzameld kunnen we nu een goed voorstel uitbrengen in de vorm van een offerte, inclusief tijdsplanning.

Lopende contracten? Geen probleem. De ondersteuning ervan nemen wij direct over!

Neem rustig de tijd voor het doornemen van het voorstel en uiteraard is er alle ruimte voor overleg.

4: Ontzorgd!

Het is zover! In deze stap activeren wij de Managed Services en is jouw organisatie vanaf nu verzekerd van complete IT-ontzorging.

Met alle IT-vragen en incidenten kan jouw organisatie bij ons terecht en wij houden jouw IT in beheer.

Veilig en snel op basis van ons motto: Your Hero in keeping IT simple.

Regelink Ecologie & Landschap B.V.

Regelink Ecologie & Landschap heeft Microsoft 365-kennis altijd binnen handbereik

Met de Remote Management & Support Service heeft Regelink specialistische Microsoft-365 kennis in huis gehaald, zonder de hoge kosten voor een eigen IT-afdeling of eigen Microsoft 365-medewerkers te hoeven maken.

Het kennisniveau van de Support Service ligt heel hoog. Samen met de klantvriendelijke aanpak geeft dit ModiShare een uniek karakter“, aldus Guido Verhaegen van Regelink.

Meer informatie?

Je kunt ons altijd bellen op +31 (0)30 227 17 40 of mailen door onderstaand formulier in te vullen.