Oplossingen  >  Security & Compliance

Security & Compliance

Als je je huis niet op slot doet, is de indringer gegarandeerd.
ModiShare is expert op het gebied van Security & Compliance voor Microsoft 365.

De gestegen complexiteit van de services uit de Microsoft Cloud, in combinatie met de alsmaar toenemende vraag om professionele beveiliging voor bedrijfsdata en devices, maakt dat een goede initiële inrichting en opzet van de digitale omgeving, samen met regelmatig beheer noodzakelijk is geworden.

Je hoort in het nieuws steeds vaker berichten over ransomware of hackaanvallen. Beveiliging, het veilig kunnen werken met bedrijfsdata, is steeds belangrijker geworden.

Weinig organisaties houden voldoende rekening met beveiliging in hun digitale omgevingen. Vaak wordt dit pas ingezien zodra het al te laat is.

ModiShare is expert op het gebied van Security & Compliance en helpt graag bij het veiliger maken van jouw Microsoft 365 omgeving.

Jouw Microsoft 365-omgeving beter beveiligd?

Neem actie, voordat het te laat is. Wil je meer weten over hoe onze experts jouw Microsoft 365-omgeving optimaal kunnen beveiligen? We vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

%

van alle bedrijven, klein en groot, krijgt vroeg of laat te maken
met een beveiligingsincident zoals een hack of ransomware
Maar wist je ook dat bijna elk bedrijf vroeg of laat te maken krijgt met een beveiligingsincident van binnenuit?

ModiShare Security Baseline

Wij hebben onze jarenlange kennis en ervaring gecombineerd in een complete set van beleids- en beveiligingsregels die wij toepassen op alle beheerde cloudomgevingen. Zo is de omgeving inclusief alle bedrijfsdata optimaal beveiligd!

Security & Compliance roadmap

Wij hebben ervaring in het meenemen van organisaties in het samenstellen van hun Security & Compliance strategie. Hiervoor stellen wij een roadmap samen, waarmee het plan in goede banen kan worden geleid.

Microsoft 365 Security Check

Microsoft 365 Security Check

Weten hoe het op dit moment gesteld is met het niveau van beveiliging op jouw Microsoft 365 omgeving?

Met onze zeer complete Microsoft 365 Security Check voeren wij geregeld diepgaande beveiligingscontroles uit. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar gevaren van buitenaf, maar juist ook van binnenuit. Zo komen aandachtsgebieden snel boven water.
Onze security specialisten zijn speciaal getraind om gevaren te herkennen en weten wat je moet doen om toekomstige problemen voor te blijven.

Meer informatie?

Je kunt ons altijd bellen op +31 (0)30 227 17 40 of mailen door onderstaand formulier in te vullen.