IT-Security  >  Security & Compliance

Security & Compliance

Zonder slot op je deur, nodig je indringers uit. Bij ModiShare verzekeren we de digitale veiligheid van je bedrijf met onze expertise in Microsoft 365 Security & Compliance. Onze missie? Je bedrijfsgegevens beschermen alsof het onze eigen zijn.

Met de toenemende complexiteit van Microsoft Cloud-services en de stijgende vraag naar professionele beveiliging voor bedrijfsgegevens en apparaten, is een robuuste initiële configuratie en regelmatig beheer essentieel geworden.

In een tijdperk waarin berichten over ransomware en hackaanvallen steeds vaker de krantenkoppen halen, is het veilig omgaan met bedrijfsgegevens cruciaal. Toch negeren veel organisaties deze noodzaak in hun digitale omgevingen, vaak tot het moment dat het te laat is.

Als experts in Security & Compliance zetten wij bij ModiShare ons volledig in om jouw Microsoft 365 omgeving te beveiligen. Wij zijn de digitale slotenmakers die je organisatie beschermen tegen online bedreigingen, en zorgen ervoor dat je bedrijfsgegevens veilig en toegankelijk blijven.

Jouw Microsoft 365-omgeving beter beveiligd?

Neem actie, voordat het te laat is. Wil je meer weten over hoe onze experts jouw Microsoft 365-omgeving optimaal kunnen beveiligen? We vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

%

van alle bedrijven, klein en groot, krijgt vroeg of laat te maken
met een beveiligingsincident zoals een hack of ransomware
Maar wist je ook dat bijna elk bedrijf vroeg of laat te maken krijgt met een beveiligingsincident van binnenuit?

ModiShare Security Baseline

Wij hebben onze jarenlange kennis en ervaring gecombineerd in een complete set van beleids- en beveiligingsregels die wij toepassen op alle beheerde cloudomgevingen. Zo is de omgeving inclusief alle bedrijfsdata optimaal beveiligd!

Security & Compliance roadmap

Met onze diepgaande expertise begeleiden we organisaties bij het opstellen van hun Security & Compliance strategie. We creëren samen een gedetailleerde routekaart, een digitale blauwdruk die ervoor zorgt dat je plan soepel en efficiënt wordt uitgevoerd.

Microsoft 365 Security Check

Microsoft 365 Security Check

Weten hoe het op dit moment gesteld is met het niveau van beveiliging op jouw Microsoft 365 omgeving?

Met onze zeer complete Microsoft 365 Security Check voeren wij geregeld diepgaande beveiligingscontroles uit. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar gevaren van buitenaf, maar juist ook van binnenuit. Zo komen aandachtsgebieden snel boven water.
Onze security specialisten zijn speciaal getraind om gevaren te herkennen en weten wat je moet doen om toekomstige problemen voor te blijven.

Meer informatie?

Je kunt ons altijd bellen op +31 (0)30 227 17 40 of mailen door onderstaand formulier in te vullen.