IT-Productiviteit  >  Microsoft 365

Microsoft 365: dé productiviteitssuite

Een complete set productiviteitstools voor jouw bedrijf waarmee je krachtige (samen)werk mogelijkheden in huis haalt voor de dagelijkse werkzaamheden: dát is Microsoft 365.

Microsoft 365

Chatten en (video)bellen maken communicatie eenvoudig en snel

Chat één-op-één of met een groep, neem deel aan een videogesprek of deel een scherm om snel beslissingen te nemen. Werk vanaf elke locatie en met meer flexibiliteit samen als een team en met externen.

Met Teams is communiceren makkelijker geworden dan ooit tevoren. Samenwerken kan eenvoudig en snel via chat, audiogesprek, videogesprek of in een vergadering of livegebeurtenis. Op ieder apparaat!

Microsoft Teams

Communiceer met en betrek je werknemers

Verbeter de samenhang binnen het bedrijf en verhoog de werknemersbetrokkenheid met rijke multimedia en communitygesprekken op je intranet. Stimuleer efficiëntie binnen de organisatie door gemeenschappelijke bronnen en toepassingen via startsites en portals te delen. Laat van je horen op fraaie communicatiesites. En informeer via persoonlijk, gericht nieuws op het web en in de mobiele SharePoint-apps.

Met SharePoint bouw je in een handomdraai een compleet intranet!

SharePoint

Overal jouw werkbestanden bij de hand

Je kunt je persoonlijke en gedeelde werkbestanden vanaf al je apparaten gemakkelijk opslaan, openen en terugvinden in Microsoft 365, inclusief Microsoft Teams.
Wijzigingen die je offline aanbrengt, worden automatisch gesynchroniseerd wanneer je weer verbinding maakt.

OneDrive biedt apps voor desktop en mobiel zodat jouw bestanden overal beschikbaar zijn.

OneDrive

Met Windows 10 krijg je meer gedaan

Met Microsoft 365 ontvang je ook een Windows 11 licentie voor jouw desktop of laptop. Windows 11 heeft de meest intuïtieve gebruikerservaring en ingebouwde hulpmiddelen en functies om jouw efficiënt te laten (samen)werken.

Daarnaast bescherm je met Windows 11 jouw bedrijf pro-actief dankzij geavanceerde beveiliging, mogelijk gemaakt door cloudintelligentie. En alle (bedrijfs)apparaten zijn te beheren op één centrale plek in de cloud!

Beveiliging kan niet wachten

Microsoft Enterprise Mobility + Security, ook onderdeel van Microsoft 365, is een intelligent platform voor mobiliteitsbeheer en beveiliging. Het helpt jouw organisatie te beveiligen en beschermen en stelt je medewerkers in staat op nieuwe en flexibele manieren te werken.

Met een beveiligingsniveau van wereldklasse zijn jouw medewerkers, apparaten en gegevens optimaal beveiligd. Geef hackers geen kans en houd virussen en malware buiten de deur!

Enterprise Mobility Security

Voor alle soorten bedrijven

Microsoft 365 is voor ieder type bedrijf interessant. Of je nu een zzp’er bent, mkb’er of grotere onderneming: er zijn diverse pakketten beschikbaar. Wij helpen jou graag de juiste te kiezen en kunnen jou voorzien van een gratis proefperiode zodat je helemaal zelf kunt ervaren wat Microsoft 365 kan betekenen.

Ohja, ook nog even belangrijk om te vermelden: Microsoft 365 voldoet aan de EU privacywetgeving AVG/GDPR en heeft goedkeuring van De Nederlandsche Bank (DNB). Je weet dus zeker dat jouw data beschermd is en veilig!

Nog meer Microsoft 365 onderdelen

Teams

Een werkomgeving speciaal voor teams. Binnen de applicatie creëer je een team voor een project of werkgroep. Binnen de werkomgeving plaatsen de teamleden alle gegevens. Content, documenten, gespreksinformatie, notities, etc. Alles is te vinden in de werkplaats van het specifieke team, zodat je vanuit één app alle benodigde informatie bij elkaar hebt en kunt bewerken. Ook is er de mogelijkheid om binnen de app gebruik te maken van Skype, SharePoint, Planner en OneNote functionaliteiten. En documenten kunnen direct in de app bewerkt worden. Met apps voor al jouw apparaten!

Teams

Een werkomgeving speciaal voor teams. Binnen de applicatie creëer je een team voor een project of werkgroep. Binnen de werkomgeving plaatsen de teamleden alle gegevens. Content, documenten, gespreksinformatie, notities, etc. Alles is te vinden in de werkplaats van het specifieke team, zodat je vanuit één app alle benodigde informatie bij elkaar hebt en kunt bewerken. Ook is er de mogelijkheid om binnen de app gebruik te maken van Skype, SharePoint, Planner en OneNote functionaliteiten. En documenten kunnen direct in de app bewerkt worden. Met apps voor al jouw apparaten!

Exchange Online

Exchange Online zorgt ervoor dat je jouw agenda, contacten en e-mail kunt synchroniseren op jouw eigen apparaten. Dit programma is de vervanger van de traditionele Exchange server die vroeger bij bedrijven in huis stond. Met Exchange Online maak je gebruik van de Exchange servers van Microsoft. Je betaalt dus niet meer zoals vroeger de aanschafkosten van een nieuwe server.

SharePoint Online

SharePoint Online biedt een platform voor het veilig opslaan, delen en bewerken van bestanden. Anders dan OneDrive is SharePoint echt bedoeld voor de opslag van bestanden die deelbaar zijn met anderen (collega’s, maar ook klanten en leveranciers). Ook kun je binnen SharePoint teamsites en portalen aanmaken, waardoor je informatie gestructureerd kunt scheiden. Met behulp van deze functionaliteit kun je SharePoint ook goed inzetten als Intranet en een tool om inzicht te geven in de werkzaamheden van de hele organisatie.

Outlook

De gegevens die Exchange Online synchroniseert naar jouw apparaten, beheer je binnen Office 365 met het programma Outlook. Vroeger stond Outlook voornamelijk bekend als een programma waarmee je e-mail regelde. Door de jaren heen is Outlook ontwikkeld tot een programma waarin je jouw contacten overzichtelijk kunt organiseren, jouw agenda en die van anderen kunt beheren en raadplegen, jouw taken kunt plannen in een takenlijst en waar je uiteraard gebruik kunt maken van de vele functionaliteiten voor het versturen van e-mails.

OneDrive

OneDrive for Business gebruik je om documenten op te slaan die alleen voor jou van belang zijn. De bestanden die je opslaat worden in de cloud opgeslagen en kun je delen en bijwerken vanaf elk apparaat.

Delve

Delve helpt personen om efficiënter te werken en toont altijd de gegevens die voor jou op dat moment het meest relevant zijn. De meest recente documenten worden door Delve getoond ongeacht waar je ze hebt opgeslagen. Ook vind je binnen Delve informatie over mensen en hun activiteiten. Waar zijn ze mee bezig, wat zijn hun meest recente werkzaamheden en wat zijn hun specifieke specialismen.

Power BI

Welke bedrijfsprocessen zijn voor jou belangrijk? Waar wil je meer inzicht in? Regelmatig zetten wij bij klanten Power BI van Microsoft in; een tool die volop in beweging is en mogelijkheden biedt om jouw data real-time inzichtelijk te maken. De naam zegt het al: Power. Krachtig in modelleren en visualiseren. Deze Business Analytics tool geeft jou inzichten waarmee je sturing kunt geven aan jouw organisatie!

Contact met ons opnemen

Je kunt ons altijd bellen op +31 (0)30 227 17 40 of mailen door onderstaand formulier in te vullen.