ModiShare heeft de Microsoft Silver Partner status behaald

door | 15-04-22 | ModiShare nieuws | 0 Reacties

Trots zijn we, want Microsoft beloont ModiShare met de Silver Partner status op twee gebieden, waaronder SharePoint! Met deze zilveren status tonen wij als ModiShare aan dat wij gedegen (technische) kennis in huis hebben voor het leveren van kwaliteitsoplossingen aan onze klanten in verschillende gebieden. Onze specialisten beschikken aantoonbaar over de juiste kennis en vaardigheden, dankzij het volgen van gerichte trainingen en het behalen van Microsoft certificeringen.

De meerwaarde

Niet alleen wij hebben voordelen dankzij het behalen van de Silver status, maar ook zeker onze klanten. Door onze nauwe samenwerking met Microsoft staan wij vooraan bij het uitrollen van nieuwe functionaliteiten en zijn we hier al in een vroeg stadium van op de hoogte. Zodoende kunnen wij al vroeg inschatten of dit impact gaat hebben op onze klanten.

Mochten er vraagstukken zijn waarbij extra begeleiding vanuit Microsoft nodig is, dan kunnen wij rechtstreeks schakelen met productteams bij Microsoft en zo gerichte support ontvangen.

Als Microsoft Silver Partner is de klant ervan verzekerd dat bij een implementatie van een product of dienst goed gekeken wordt naar de specifieke situatie van de klant zoals de werkwijzen. Door onze persoonlijke aanpak en diepgaande expertise kunnen we krachtige digitale productiviteitsoplossingen neerzetten, altijd vanuit het oogpunt van efficiënter werken.

Klaar voor de toekomst

ModiShare investeert continu in de kennis en vaardigheden van zijn medewerkers en zorgt daarmee voor absolute expertise waar we onze klanten optimaal mee kunnen helpen.

Wij optimaliseren de digitale productiviteit door toepassing van de services uit de Microsoft Cloud, zoals Microsoft 365 en Azure. Met onze diensten in de diverse takken zoals Modern Workplace, Managed Services, Business Apps & Data en Cloud Infra zijn wij in staat om bedrijven volledige service te bieden op het gebied van IT.

Gideon Kos

Gideon Kos

Microsoft 365 Specialist @ ModiShare

Microsoft (Office) 365 enthusiast with extensive experience designing and configuring M365 and SharePoint environments. Gideon is also a Microsoft Certified Trainer and regularly writes knowledge blogs on this website.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Microsoft 365 nieuws en updates maandelijks in je inbox?

Met onze Monthly Recap mail ontvang je elke maand onze updates in jouw mailbox.

Per maand

Microsoft 365 nieuws en updates maandelijks in je inbox?

Met onze Monthly Recap mail ontvang je elke maand onze updates in jouw mailbox.