Migratie Google Workspace naar Microsoft 365

Wij zijn specialist in migraties naar Microsoft 365.

Verlang je naar een uitgebreide digitale productiviteitstoolkit die naadloos integreert met je kantooromgeving en meer biedt dan Google Workspace? Dan is Microsoft 365 de keuze voor jou. Dit platform verrijkt je werkervaring met de vertrouwde Office-programma’s, beschikbaar online en offline. Teams is je go-to-tool voor professionele videogesprekken en vergaderingen, terwijl SharePoint fungeert als jouw hub voor samenwerking aan documenten en het opzetten van een intranetomgeving.

Microsoft 365 biedt beheerders uitgebreide mogelijkheden om een werkomgeving volledig naar wens in te richten, een voordeel dat ver boven Google Workspace uitstijgt. Bovendien beschikt het platform over krachtige productiviteitstools zoals Power Automate, waarmee je complexe werkstromen kunt bouwen om processen te automatiseren, en Power Apps, waarmee je via ‘low code’ op een eenvoudige manier eigen apps kunt maken die perfect aansluiten bij de behoeften van jouw bedrijf.

Als expert in de Microsoft Cloud hebben we al talloze klanten succesvol begeleid bij de migratie van Google Workspace naar Microsoft 365. Een migratie is een complex proces dat zorgvuldig moet worden aangepakt, gezien het cruciale belang voor je bedrijf. We staan voor je klaar om te zorgen voor een naadloze overgang!

Interesse in een migratie van Google naar Microsoft 365?

Vul het formulier in en dan nemen wij spoedig contact op om kennis te maken en jouw wensen verder te bespreken.

De voordelen van de migratie naar Microsoft 365

Er zijn talloze redenen waarom klanten die zijn overgestapt van Google Workspace naar Microsoft 365 hun nieuwe digitale werkomgeving enorm waarderen, vooral op het gebied van digitale productiviteit. Hier zijn enkele hoogtepunten van hun ervaringen:

  • Microsoft 365 omvat de vertrouwde Microsoft Office-programma’s, die zowel online als offline beschikbaar zijn.
  • Het biedt de mogelijkheid om werkstromen op een efficiënte manier te digitaliseren en automatiseren, dankzij de tools binnen het Power Platform.
  • Met Microsoft Teams wordt het organiseren van videovergaderingen of webinars een fluitje van een cent.
  • Microsoft 365 kan volledig worden gepersonaliseerd om de huisstijl van jouw bedrijf te weerspiegelen.
  • Klanten waarderen de naadloze integratie tussen verschillende apparaten, zoals laptops, desktops, mobiele telefoons en tablets.

De overstap naar Microsoft 365 is dus een keuze die zowel de efficiëntie als de mogelijkheden van je digitale werkplek aanzienlijk kan vergroten.

In 4 stappen van Google Workspace naar Microsoft 365

1: Kennismaken

Vul het formulier in of bel ons op +31 (0)30 227 17 40 voor een eerste kennismaking en het bespreken van de wensen.

2: Intake

Dit is zowel functioneel als technisch. Wat zijn jullie wensen t.a.v. Microsoft 365? En waar bestaat de huidige Google omgeving uit? Al deze informatie verzamelen wij zodat we een goed voorstel kunnen uitbrengen.

3: Voorstel

Met de gegevens die we hebben verzameld kunnen we nu een goed voorstel uitbrengen in de vorm van een offerte, inclusief tijdsplanning. Neem rustig de tijd voor het doornemen van het voorstel en uiteraard is er alle ruimte voor overleg.

4: Uitvoering

Tevreden met het voorstel? Dan kunnen we gaan beginnen aan de daadwerkelijke uitvoering van alle stappen die in het voorstel beschreven staan. Samen maken we afspraken voor wanneer welke acties gepland worden en blijven we tijdens de uitvoering goed in contact staan.

Contact opnemen