Migratie Google Workspace naar Microsoft 365

Wij zijn specialist in migraties naar Microsoft 365.

Wil je echt een complete oplossing voor digitale productiviteit met veel mogelijkheden wat naadloos integreert met een kantooromgeving? Dan kom je al snel uit bij Microsoft 365. Online en offline werken met de bekende Office programma’s, Teams voor professioneel videobellen en vergaderen, en SharePoint voor het (samen)werken in en aan documenten en opzetten van een intranet omgeving. Zomaar een aantal geweldige mogelijkheden van Microsoft 365.

Een ander groot voordeel is dat een beheerder veel meer mogelijkheden heeft in Microsoft 365. Zo kan de omgeving vaak helemaal naar wens worden ingericht. Daarnaast zijn er op het gebied van productiviteit krachtige tools aanwezig, zoals Power Automate waarmee krachtige werkstromen kunnen worden gebouwd om handelingen te automatiseren. Of Power Apps waarmee d.m.v. ‘low code’ relatief eenvoudig eigen apps gemaakt kunnen worden voor jouw bedrijf.

Wij zijn expert in de Microsoft Cloud en hebben al veel klanten mogen migreren van Google Workspace naar Microsoft 365. Bij een migratie komt veel kijken en omdat het een belangrijke omgeving is voor de klant moet dit zeer zorgvuldig worden aangepakt. Wij helpen hierbij graag!

Interesse in een migratie van Google naar Microsoft 365?

Vul het formulier in en dan nemen wij spoedig contact op om kennis te maken en uw wensen verder te bespreken.

De voordelen van de migratie naar Microsoft 365

Die zijn er genoeg! Niet voor niets horen we vaak nadat de klant gemigreerd is van Google Workspace naar Microsoft 365, dat ze heel tevreden zijn over de ruime mogelijkheden die men ervaart, met name op het gebied van de digitale productiviteit. Een kleine opsomming van wat we horen:

 • Microsoft 365 bevat de welbekende Microsoft Office programma’s, zowel online als offline
 • Zelf veel meer mogelijkheden voor het digitaliseren en automatiseren van werkstromen, met de programma’s van het Power Platform
 • Met Microsoft Teams kun je gemakkelijk videovergaderingen of webinars organiseren
 • De Microsoft 365-omgeving kan volledig in de huisstijl van jouw bedrijf gemaakt worden
 • De integratie tussen verschillende apparaten zoals laptop, desktop, mobiele telefoon en tablet is heel prettig

In 4 stappen van Google Workspace naar Microsoft 365

Preloader
 • 1: Kennismaken

  Vul het formulier in of bel ons op +31 (0)30 227 17 40 voor een eerste kennismaking en het bespreken van de wensen.

 • 2: Intake

  Dit is zowel functioneel als technisch. Wat zijn jullie wensen t.a.v. Microsoft 365? En waar bestaat de huidige Google omgeving uit? Al deze informatie verzamelen wij zodat we een goed voorstel kunnen uitbrengen.

 • 3: Voorstel

  Met de gegevens die we hebben verzameld kunnen we nu een goed voorstel uitbrengen in de vorm van een offerte, inclusief tijdsplanning. Neem rustig de tijd voor het doornemen van het voorstel en uiteraard is er alle ruimte voor overleg.

 • 4: Uitvoering

  Tevreden met het voorstel? Dan kunnen we gaan beginnen aan de daadwerkelijke uitvoering van alle stappen die in het voorstel beschreven staan. Samen maken we afspraken voor wanneer welke acties gepland worden en blijven we tijdens de uitvoering goed in contact staan.

Contact opnemen