IT-Beheer  >  Moderne Werkplek

Moderne Werkplek

Je toegangspoort tot verhoogde en vereenvoudigde digitale productiviteit, verpakt in een uitgebreide service voor een betaalbaar maandelijks tarief per medewerker.

Op zoek naar een moderne werkplek die jouw bedrijf de flexibiliteit en wendbaarheid biedt om met gemak te navigeren in het digitale landschap? Ontdek de moderne werkplek van ModiShare, waarmee we een gestructureerde en veilige werkplek creëren, altijd en overal, ongeacht je apparaat. Wij hanteren Microsoft 365 als basis, de gouden standaard voor eigentijds werken.

De moderne werkplek van ModiShare belichaamt zelfredzaamheid en biedt een naadloze toegang tot applicaties, data en bedrijfstoepassingen. We leveren dit op een gecontroleerde en veilige manier, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is, ongeacht waar je je bevindt of welk apparaat je gebruikt.

Bij ons staat veiligheid voorop. We ontwerpen elke omgeving met veiligheid als ons vertrekpunt, en hanteren zero trust als onze leidraad. Met ModiShare ben je altijd verzekerd van een veilige en productieve werkplek!

Klaar om effectiever digitaal samen te gaan werken?

Wil je meer weten over hoe een digitale werkplek bij kan dragen aan de efficiëntie, productiviteit en het werkgeluk van jouw medewerkers? We vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Flexibiliteit is de norm

Bij ModiShare stemmen we onze moderne werkplek altijd volledig af op jouw unieke behoeften en situatie. Of je nu wilt starten met de basiscomponenten zoals SharePoint, Teams en Exchange voor mail, of kiest voor een op maat gemaakte totaaloplossing; wij ontwikkelen een duidelijke routekaart, gefaseerd volgens jouw tempo.

We erkennen het belang van flexibiliteit. Bij ons is je werkplek niet gebonden aan een specifieke locatie of tijd. Zelfs als je offline bent, bieden wij volledige ondersteuning.

Onze Managed Services kunnen desgewenst een deel of de volledige beheerslast van je schouders nemen, en je team kan op elk moment van de dag bij ons terecht voor support. Met ModiShare kies je voor een moderne werkplek die efficiënte samenwerking stimuleert en je volledig ontzorgt op het gebied van IT-beheer en ondersteuning.

Verhoogde beveiliging

De moderne werkplek biedt geïntegreerde beveiligingsoplossingen om bedrijfsgegevens en werknemers te beschermen tegen cyberdreigingen en datalekken. 

Flexibiliteit en mobiliteit

Door de adoptie van cloudgebaseerde diensten en mobiele apparaten kunnen werknemers flexibel werken en hun werkplek meenemen, waar ze ook gaan. 

Verhoogde productiviteit

Moderne werkplekken stellen werknemers in staat om op elk moment en vanaf elke locatie toegang te krijgen tot hun werk. Dit verhoogt de productiviteit door het mogelijk te maken dat medewerkers efficiënter werken en beter samenwerken. 

Verbeterde samenwerking

Geavanceerde samenwerkingstools zoals videoconferenties, chatdiensten en projectmanagementsoftware stellen teams in staat om effectiever samen te werken, ongeacht hun locatie. 

Onze projectaanpak

Plan

We beginnen met een uiterst zorgvuldige analyse op de wensen en eisen en vertalen dit in een duidelijke aanpak afgestemd op jouw bedrijfssituatie.

Zo kunnen we in deze fase onze speciale analyse checks uitvoeren en d.m.v. workshops de benodigde informatie ophalen.

Construct

We vervolgen met het daadwerkelijk implementeren en configureren van de services in de Microsoft cloud en de devices.

Wij bouwen een omgeving altijd op vanuit het oogpunt van beveiliging. Zo is jouw omgeving al vanaf de allereerste start optimaal beveiligd!

Run

De omgeving staat klaar? Dan kan er gestart worden met de Proof-of-Concept fase, waarop de daadwerkelijke livegang zal volgen bij een succesvolle uitkomst.

Tevens start nu het beheer van de live omgeving. Met onze Managed Services ben je als klant gedeeltelijk of volledig ontzorgd op het gebied van beheer en zijn onze experts altijd bereikbaar voor support.

Lift

In deze fase gaan we het werken met Microsoft 365 naar een nóg hoger plan tillen door bv. geautomatiseerde werkstromen aan te leggen. Zo kunnen we de business value van de inzet van Microsoft 365 verder verhogen en jouw medewerkers nog efficiënter laten (samen)werken.

Graag wat meer te weten komen?

Je kunt ons altijd bellen op +31 (0)30 227 17 40 of mailen door onderstaand formulier in te vullen.