Moderne Werkplek

De digitale productiviteit verhogen én vereenvoudigen: dat is de moderne werkplek van ModiShare.
Zeer compleet, voor een vaste lage prijs per medewerker per maand.

Microsoft 365

Daar heb je hem weer, de term ‘moderne werkplek’. Enig idee wat er nu precies achter deze term schuil gaat? Bij ModiShare betekent de moderne werkplek alle tools, technieken en hardware om ‘work anywhere, everywhere’ mogelijk te maken, gericht op efficiënte samenwerking.

Zo bieden wij jou een gestructureerde en veilige werkplek, ongeacht op welke plek en apparaat je werkt. Als basis gebruiken we Microsoft 365; dé standaard voor modern werken.

Wij ontzorgen jou daarnaast ook op het gebied van beheer, zodat je altijd zeker bent van een up-to-date omgeving en geen onnodige veiligheidsrisico’s loopt.

Klaar om effectiever digitaal samen te gaan werken?

Wil je meer weten over hoe een digitale werkplek bij kan dragen aan de efficiëntie, productiviteit en het werkgeluk van jouw medewerkers? We vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Nieuwe tijden, nieuwe oplossingen

Jaren geleden begon de verschuiving van volledig op kantoor naar meer thuiswerken al, en dit is alleen maar versneld door de corona pandemie. Veel bedrijven bieden hun medewerkers inmiddels de mogelijkheid om vaker thuis te werken.

Dit brengt specifieke uitdagingen met zich mee op het gebied van productiviteit, toegankelijkheid en veiligheid. Maar wanneer een bedrijf eenmaal aan deze uitdagingen voldoet, biedt het de unieke wendbaarheid om snel veranderingen door te voeren.

De moderne werkplek van ModiShare kenmerkt zich door zelfredzaamheid en biedt laagdrempelige toegang tot applicaties, data en andere bedrijfstoepassingen. Dit alles op een gecontroleerde en veilige manier, ongeacht apparaat of locatie.

Security als startpunt

Veiligheid is een steeds belangrijker thema geworden in de digitale wereld. Zero trust is ons uitgangspunt: never trust, always verify. Wij ontwikkelen omgevingen met security als startpunt. Zo ben jij zeker van een veilige werkplek!

Een totaaloplossing; op maat

Onze moderne werkplek wordt altijd volledig afgestemd op de specifieke situatie waarvoor het ingezet wordt. Eerst beginnen met de basisblokken, zoals SharePoint, Teams en Exchange voor mail? Geen probleem. We maken altijd een routekaart met duidelijke fasering.

Uitermate flexibel

Je eigen favoriete devices gebruiken? Geen enkel probleem. Vanaf jouw vakantie-adres nog wat werk verzetten? Werken vanaf iedere locatie is mogelijk. En je hoeft niet altijd online te zijn; offline werken wordt volledig ondersteund.

Beheer en support in goede handen

Via onze Managed Services kunnen we de beheerslast gedeeltelijk of volledig op ons nemen én kunnen jouw medewerkers indien gewenst 24/7 bij ons terecht met hulpvragen en incidenten.

Onze projectaanpak

Preloader
 • Plan

  We beginnen met een uiterst zorgvuldige analyse op de wensen en eisen en vertalen dit in een duidelijke aanpak afgestemd op jouw bedrijfssituatie.
  Zo kunnen we in deze fase onze speciale analyse checks uitvoeren en d.m.v. workshops de benodigde informatie ophalen.
 • Construct

  We vervolgen met het daadwerkelijk implementeren en configureren van de services in de Microsoft cloud en de devices.

  Wij bouwen een omgeving altijd op vanuit het oogpunt van beveiliging. Zo is jouw omgeving al vanaf de allereerste start optimaal beveiligd!

 • Run

  De omgeving staat klaar? Dan kan er gestart worden met de Proof-of-Concept fase, waarop de daadwerkelijke livegang zal volgen bij een succesvolle uitkomst.

  Tevens start nu het beheer van de live omgeving. Met onze Managed Services ben je als klant gedeeltelijk of volledig ontzorgd op het gebied van beheer en zijn onze experts altijd bereikbaar voor support.

 • Lift

  In deze fase gaan we het werken met Microsoft 365 naar een nóg hoger plan tillen door bv. geautomatiseerde werkstromen aan te leggen. Zo kunnen we de business value van de inzet van Microsoft 365 verder verhogen en jouw medewerkers nog efficiënter laten (samen)werken.

Graag wat meer te weten komen?

Je kunt ons altijd bellen op +31 (0)30 227 17 40 of mailen door onderstaand formulier in te vullen.

Microsoft 365 nieuws en updates maandelijks in je inbox?

Met onze Monthly Recap mail ontvang je elke maand onze updates in jouw mailbox.