Diensten  >  Werkplek  >  Moderne Werkplek

Moderne Werkplek

De digitale productiviteit verhogen én vereenvoudigen: dat is de moderne werkplek van ModiShare.
Zeer compleet, voor een betaalbare maandelijkse prijs per medewerker.

Op zoek naar een moderne werkplek die jouw bedrijf de unieke wendbaarheid biedt om snel veranderingen door te voeren? Bij ModiShare bieden wij jou een gestructureerde en veilige werkplek, ongeacht op welke plek en apparaat je werkt. Als basis gebruiken we Microsoft 365; dé standaard voor modern werken. 

Onze moderne werkplek kenmerkt zich door zelfredzaamheid en biedt laagdrempelige toegang tot applicaties, data en andere bedrijfstoepassingen. Dit alles op een gecontroleerde en veilige manier, ongeacht apparaat of locatie. 

Veiligheid is bij ons een prioriteit. Wij ontwikkelen omgevingen met security als startpunt en zero trust als uitgangspunt. Zo ben jij verzekerd van een veilige werkplek! 

Klaar om effectiever digitaal samen te gaan werken?

Wil je meer weten over hoe een digitale werkplek bij kan dragen aan de efficiëntie, productiviteit en het werkgeluk van jouw medewerkers? We vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Flexibiliteit is de norm

Onze moderne werkplek wordt altijd volledig afgestemd op de specifieke situatie waarvoor het ingezet wordt. Of je nu eerst wilt beginnen met de basisblokken, zoals SharePoint, Teams en Exchange voor mail, of een totaaloplossing op maat wilt; wij maken altijd een routekaart met duidelijke fasering. 

Wij begrijpen dat flexibiliteit belangrijk is. Je kunt bij ons werken vanaf iedere locatie en op elk gewenst moment. En je hoeft niet altijd online te zijn; offline werken wordt volledig ondersteund. 

Via onze Managed Services kunnen we de beheerslast gedeeltelijk of volledig op ons nemen én kunnen jouw medewerkers indien gewenst 24/7 bij ons terecht voor support. Kortom, kies voor ModiShare voor een moderne werkplek die efficiënte samenwerking mogelijk maakt en je ontzorgt op het gebied van beheer en support. 

Verhoogde beveiliging

De moderne werkplek biedt geïntegreerde beveiligingsoplossingen om bedrijfsgegevens en werknemers te beschermen tegen cyberdreigingen en datalekken. 

Flexibiliteit en mobiliteit

Door de adoptie van cloudgebaseerde diensten en mobiele apparaten kunnen werknemers flexibel werken en hun werkplek meenemen, waar ze ook gaan. 

Verhoogde productiviteit

Moderne werkplekken stellen werknemers in staat om op elk moment en vanaf elke locatie toegang te krijgen tot hun werk. Dit verhoogt de productiviteit door het mogelijk te maken dat medewerkers efficiënter werken en beter samenwerken. 

Verbeterde samenwerking

Geavanceerde samenwerkingstools zoals videoconferenties, chatdiensten en projectmanagementsoftware stellen teams in staat om effectiever samen te werken, ongeacht hun locatie. 

Onze projectaanpak

Preloader
 • Plan

  We beginnen met een uiterst zorgvuldige analyse op de wensen en eisen en vertalen dit in een duidelijke aanpak afgestemd op jouw bedrijfssituatie.

  Zo kunnen we in deze fase onze speciale analyse checks uitvoeren en d.m.v. workshops de benodigde informatie ophalen.

 • Construct

  We vervolgen met het daadwerkelijk implementeren en configureren van de services in de Microsoft cloud en de devices.

  Wij bouwen een omgeving altijd op vanuit het oogpunt van beveiliging. Zo is jouw omgeving al vanaf de allereerste start optimaal beveiligd!

 • Run

  De omgeving staat klaar? Dan kan er gestart worden met de Proof-of-Concept fase, waarop de daadwerkelijke livegang zal volgen bij een succesvolle uitkomst.

  Tevens start nu het beheer van de live omgeving. Met onze Managed Services ben je als klant gedeeltelijk of volledig ontzorgd op het gebied van beheer en zijn onze experts altijd bereikbaar voor support.

 • Lift

  In deze fase gaan we het werken met Microsoft 365 naar een nóg hoger plan tillen door bv. geautomatiseerde werkstromen aan te leggen. Zo kunnen we de business value van de inzet van Microsoft 365 verder verhogen en jouw medewerkers nog efficiënter laten (samen)werken.

Graag wat meer te weten komen?

Je kunt ons altijd bellen op +31 (0)30 227 17 40 of mailen door onderstaand formulier in te vullen.