Succesverhalen

Overzichtelijk én veilig documenten delen met externe partijen

<< Terug naar overzicht

Regelink Ecologie & Landschap B.V.
www.art2gointerieurprojecten.nl

Art2Go Interieurprojecten ontwerpt en begeleidt creatieve interieurprojecten voor hospitality en offices. Het team van Art2Go helpt met het vertalen van ideeën naar een interieur waarin de doelgroep van de klant zich thuis voelt én tegelijkertijd verrast wordt.

Tot voor kort werkte Art2Go nog niet in de cloud, wat steeds meer als een beperking ervaren werd. “Samenwerken met collega’s in projecten was een uitdaging, zeker als dat op afstand van het kantoor moest gebeuren”, vertelt Erik Remmers, mede-eigenaar van Art2Go en actief als supervisor van het ontwerpteam.

Toen ModiShare mij via mijn netwerk werd aanbevolen, hebben we allereerst een aantal verkennende gesprekken gevoerd. Op de daaropvolgende heldere offerte konden wij snel de keuze maken”, zegt Erik op de vraag hoe de eerste fase was verlopen.

ModiShare heeft na een analyse van de werkwijze een op maat gemaakte SharePoint Online omgeving neergezet waarmee de medewerkers van Art2Go locatie- en tijdsonafhankelijk kunnen werken aan projecten. Een enorme vooruitgang, zegt Erik: “Onze op maat gemaakte SharePoint omgeving zorgt er voor dat we als team veel flexibeler zijn en sneller kunnen schakelen met elkaar en met de klant. ModiShare heeft daarnaast voor ons een tool gebouwd waarmee overzichtelijk én veilig delen van documenten met allerlei verschillende leveranciers mogelijk werd.”

 

Interieurprojecten voor hospitality & offices door Art2Go

Interieurprojecten voor hospitality & offices door Art2Go

Beheer van Microsoft 365 uitbesteed

Onlangs is Art2Go ook afnemer geworden van de Remote Management service. Hiermee verzekeren zij zich ervan dat hun Microsoft 365-omgeving en -werkplekken kundig worden beheerd. Daarnaast voert ModiShare regelmatig pro-actief controles uit op incidenten en wordt de ModiShare Security Baseline toegepast; een uitgebreide set van beleids- en beveiligingsregels om de Microsoft 365-omgeving zeer veilig te maken.

Bij Remote Management kan gekozen worden voor gedeeltelijk of volledig beheer, geheel naar het wensenpakket van de vragende organisatie, wat de af te nemen service heel flexibel maakt.

Met één druk op de knop een nieuwe voorgedefineerde SharePoint-site

Bij Art2Go maken de consultants van ModiShare nu goed gebruik van de mogelijkheden van het Power Platform. Zo is er m.b.v. Power Automate een oplossing gecreëerd voor het automatisch aanmaken van nieuwe SharePoint-sites speciaal bedoeld voor projecten. Dit werkt eenvoudig: de gebruiker vult een formulier in waarop o.a. een projecttitel wordt ingegeven en vervolgens wordt er met één druk op de knop een volwaardige SharePoint-site aangemaakt met een voorgedefineerde set van standaarddocumenten. Basis is het gebruiken van een sjabloon welke Art2Go zélf kan inrichten en beheren. Nieuwe SharePoint-sites worden op dat sjabloon gebaseerd.

Leveranciers snel op de hoogte brengen

Omdat Art2Go veel samenwerkt met leveranciers en andere partijen waarmee documenten moeten worden gedeeld, bouwde ModiShare een unieke oplossing waarmee alle betrokken partijen per notificatiemail automatisch op de hoogte kunnen worden gesteld van nieuwe of gewijzigde documenten binnen projecten waar zij toe behoren.
Hiermee voorkomen we dat wordt vergeten om bijvoorbeeld één of meer in het project participerende partijen op de hoogte te brengen van wijzigingen in documenten. Daarnaast kan iedereen ten alle tijden de laatste tekeningen inzien op locatie én kan er zeer snel geschakeld worden in het geval er bijvoorbeeld onverhoopt obstakels ontstaan tijdens een realisatie.”, zegt Erik.

Van inventarisatie naar daadwerkelijke bouw

ModiShare stelt de persoonlijke benadering in projecten voorop. Het werken met duidelijke plannen, omschreven in heldere bewoording, is de basis voor een goede communicatie tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. “Het team werkte gestructureerd en gaf duidelijke uitleg over alle functionaliteiten die door hen gemaakt zijn. Er werd een duidelijke inventarisatie gehouden om in kaart te brengen wat we precies nodig hadden. Daarna volgde een heldere toelichting over de mogelijkheden én onmogelijkheden, waarna we samen de uitgangspunten hebben bepaald voor de daadwerkelijke bouw,” geeft Erik aan.

Over de samenwerking zegt Erik: “ModiShare is goed te bereiken en men reageert adequaat. Ik ervaar de samenwerking als heel gemakkelijk. We zetten deze samenwerking zeker voort voor de toekomst”.

%

van alle bedrijven, klein en groot, krijgt vroeg of laat te maken
met een beveiligingsincident zoals een hack of ransomware
Maar wist je ook dat bijna elk bedrijf vroeg of laat te maken krijgt met een beveiligingsincident van binnenuit?

ModiShare heeft hun jarenlange kennis en ervaring gecombineerd in een complete set van  beleids- en beveiligingsregels die zij toepassen op alle beheerde cloudomgevingen. Zo is de omgeving inclusief alle bedrijfsdata optimaal beveiligd!

Wat we voor jou kunnen betekenen?

Door ons te mailen via onderstaand formulier of ons te bellen op +31 (0)30 227 17 40 kun je meer informatie krijgen over wat wij precies voor jou zouden kunnen betekenen.

Microsoft 365 nieuws en updates maandelijks in je inbox?

Met onze Monthly Recap mail ontvang je elke maand onze updates in jouw mailbox.