IT-Productiviteit >  Microsoft Power Platform

Microsoft Power Platform

Met het Power Platform zorgen wij voor innovatie op de werkvloer, en helpen wij middels automatisering uw medewerkers gemakkelijker en efficiënter te werken.

Stel je een dag voor zonder de terugkerende taken die handmatig op papier of op de computer moeten worden uitgevoerd. Of documenten die zonder vertraging door meerdere personen worden goedgekeurd. Dit is de kracht van het Power Platform van Microsoft 365, dat een enorme waarde toevoegt aan je dagelijkse bedrijfsprocessen.

Het Power Platform maakt het bouwen van apps, het creëren van automatische workflows en zelfs chatbots opvallend eenvoudig. Ook voor complexe dashboards voor datagestuurde inzichten staan de mogelijkheden klaar. En dit alles volgens het ‘Low-code/No-code’ principe, wat een snelle implementatie garandeert. Verken de mogelijkheden en versnel je weg naar succes met het Power Platform!

De kracht van het Power Platform zelf ontdekken?

Wil je meer weten over wat het Power Platform voor jouw specifieke situatie kan betekenen? We laten je dit graag zien en we hebben legio voorbeelden!

Low-code en zelfs no-code

In het verleden ging het bouwen van eigen applicaties vaak gepaard met complexe programmeertalen. Dit vergde niet alleen veel ontwikkeltijd en bijbehorende kosten, maar legde ook een zware last op het beheer, met de noodzaak om de applicatie up-to-date te houden bij elke overgang naar een nieuw besturingssysteem.

Nu, met Microsoft 365 aan je zijde, ontgrendel je de kracht van het Power Platform. Hiermee kun je moeiteloos apps ontwerpen voor mobiele en desktop devices die je bedrijfsprocessen digitaliseren. Heb je nog papieren formulieren in omloop? Digitaliseer deze en koppel er een gestroomlijnde workflow aan. Op die manier kun je snel stappen zetten naar een efficiëntere manier van werken.

Je bent nu in staat om snel je zakelijke wensen en ideeën om te zetten in digitale oplossingen, waardoor je meer controle hebt en sneller kunt inspelen op de veranderende behoeften van je bedrijf.

Citizen development

Doordat het Power Platform de low-code/no-code methode hanteert is het voor jouw medewerkers nu mogelijk geworden om zélf apps en werkstromen te bouwen. Natuurlijk kun je als organisatie wel keuzes maken in hoeverre medewerkers dit kunnen doen. Hiermee is ‘citizen development’ geboren.

Automatisch nieuwe updates

Nieuwe functionaliteiten in het Power Platform worden zeer regelmatig toegevoegd door Microsoft. Je bent dus altijd zeker van nieuwe updates, nieuwe mogelijkheden, en een platform wat altijd werkt.

Honderden connectoren

Met het Power Platform maak je eenvoudig verbinding met andere (bedrijfs)systemen. Denk aan SAP, administratiepakketten, cloud services en nog vele anderen! Zo kun je echt dé bedrijfsoplossing maken die jou het leven makkelijker maakt.

Beheer en support in goede handen

Via onze Managed Services kunnen we de beheerslast gedeeltelijk of volledig op ons nemen én kunnen jouw medewerkers indien gewenst 24/7 bij ons terecht met hulpvragen en incidenten.

Graag wat meer te weten komen?

Je kunt ons altijd bellen op +31 (0)30 227 17 40 of mailen door onderstaand formulier in te vullen.