IT-Security  >  ModiShare SecureAlert

ModiShare SecureAlert

Versterk gratis je cyberbeveiliging met ModiShare SecureAlert: Innovatieve Teams-koppeling en automatische e-mailmeldingen van kwetsbaarheden gevonden in soft- en hardware van vendors zoals Microsoft, Citrix, Google en vele anderen.

Bij ModiShare zijn we voortdurend op zoek naar manieren om de beveiligingsinfrastructuur voor onze klanten te versterken. Daarom introduceren we met trots onze nieuwe dienst: “ModiShare SecureAlert”.

Deze gratis dienst omvat een naadloze integratie in Microsoft Teams van Common Vulnerabilities and Exposures (CVE’s) van verschillende vendors zoals Microsoft, Citrix, Google, Adobe, VMware en vele anderen, en biedt tevens de mogelijkheid voor bedrijven om zich gratis aan te melden voor het ontvangen van e-mails wanneer er een kwetsbaarheid is gevonden.

Deze nieuwe dienst is ideaal voor Informatiebeveiligingsfunctionarissen (ISO’s) en Chief Information Security Officers (CISO’s), maar is ook zeer nuttig voor kleinere organisaties die hun beveiliging scherp willen houden.

Aanmelden op gratis ModiShare SecureAlert?

Vul het formulier in om onze gratis dienst aan te vragen en til jouw IT-veiligheid naar een hoger level.

Notificaties ontvangen in Teams en/of e-mail

In de snel veranderende digitale wereld waarin we leven, is de tijdige reactie op veiligheidsrisico’s cruciaal. Met ModiShare SecureAlert kunnen organisaties sneller reageren op kwetsbaarheden.

Zodra er een nieuw CVE van een van de bovengenoemde vendors wordt gepubliceerd, wordt er niet alleen een melding gegenereerd in het relevante Teams-kanaal van je organisatie, maar wordt ook een e-mailbericht naar de aangemelde bedrijven gestuurd.

Dit stelt je team in staat om direct te handelen, de juiste mensen in te schakelen en eventuele risico’s te minimaliseren.

Blijf voorop lopen in cyberbeveiliging 

ModiShare SecureAlert draagt bij aan een efficiëntere workflow. Je hoeft niet langer handmatig de websites van de verschillende vendors te controleren of te wachten op e-mailupdates. In plaats daarvan krijgt je team meteen de belangrijkste informatie, direct binnen de communicatietools die ze elke dag gebruiken of via e-mail.

Bij ModiShare geloven we in de kracht van samenwerking en delen we graag onze technologische successen met de gemeenschap. Daarom bieden we ModiShare SecureAlert gratis aan voor geïnteresseerde organisaties.

Blijf voorop lopen in cyberbeveiliging met ModiShare. Wij zijn er om je te helpen je digitale omgeving veilig en beschermd te houden. Neem contact op met ons team voor meer informatie en ondersteuning. Samen kunnen we een veiligere digitale toekomst bouwen.

Aanmelden op ModiShare SecureAlert

Door het onderstaande formulier in te vullen kun je jouw aanmelding indienen voor onze gratis ModiShare SecureAlert dienst. Wij nemen vervolgens contact op om de dienst te activeren.