Over én van ons  >  Succesverhalen

Succesverhalen

Op deze pagina vind je een aantal succesverhalen over projecten die wij hebben uitgevoerd. Zo krijg je een goed beeld van wat wij doen en kunnen.

Van Google naar Microsoft 365: "De mogelijkheden voor samenwerking zijn nu veel groter"

Premium werkte tot voor kort met de online productiviteitssuite Google Workspace, die mailfunctionaliteit biedt en online tools voor het maken van tekstdocumenten en spreadsheets.

Naast Google Workspace gebruikte Premium ook tools van andere leveranciers, om de simpele reden dat deze functionaliteiten niet in Google Workspace zaten. “Voorheen gebruikten we naast Google Workspace o.a. ook specifieke projectplanning tools. Nu we overgestapt zijn op Microsoft 365 ervaren wij een veel rijker pakket aan functionaliteiten en hebben we van meerdere externe tools afscheid kunnen nemen. De mogelijkheden voor samenwerking tussen collega’s zijn nu veel groter”, vertelt Ali Görgün, Managing Partner bij Premium Business Consultants.

Regelink Ecologie & Landschap B.V.
Regelink Ecologie & Landschap B.V.

Beter inzicht en efficiënter werken dankzij inzet van Power Apps bij Sharp Electronics

Sharp benaderde ModiShare vanuit de behoefte van verdere digitalisering van hun werkprocessen. Een goede basis lag er overigens al, want Sharp werkte al langere tijd met het Power Platform van Microsoft; dé uitgelezen tool binnen Microsoft 365 om bedrijfsprocessen te kunnen digitaliseren en automatiseren.

De consultants van ModiShare voerden allereerst een analyse uit van de al bij Sharp in gebruik zijnde app gebouwd in Microsoft Power Apps, waarna zij het uitbouwen en verbeteren van de app doelgericht voor hun rekening namen.

Overzichtelijk én veilig documenten delen met externe partijen

Omdat Art2Go Interieurprojecten veel samenwerkt met leveranciers en andere partijen waarmee documenten moeten worden gedeeld, bouwde ModiShare een unieke oplossing waarmee alle betrokken partijen per notificatiemail automatisch op de hoogte kunnen worden gesteld van nieuwe of gewijzigde documenten binnen projecten waar zij toe behoren.

Hiermee voorkomen we dat wordt vergeten om bijvoorbeeld één of meer in het project participerende partijen op de hoogte te brengen van wijzigingen in documenten”, zegt Erik, mede-eigenaar van Art2Go en actief als supervisor van het ontwerpteam.

Regelink Ecologie & Landschap B.V.
Regelink Ecologie & Landschap B.V.

Geavanceerde sourcing oplossing op SharePoint Online

ModiShare bouwde voor TalentMapper een eigen ATS-systeem op SharePoint Online. De Talent Sourcers volgen hiermee dagelijks het volledige proces omtrent sourcing van kandidaten. Dankzij het ATS-systeem van ModiShare weten zij zich niet langer afhankelijk van bijvoorbeeld LinkedIn.

Zij hebben nu hun eigen omgeving waarin ze alles vastleggen en van waaruit zij helder en eenduidig kunnen rapporteren naar de A-merk klanten van TalentMapper.

Regelink Ecologie & Landschap heeft Microsoft 365-kennis altijd binnen handbereik

Met de Remote Management & Support Service heeft Regelink specialistische Microsoft-365 kennis in huis gehaald, zonder de hoge kosten voor een eigen IT-afdeling of eigen Microsoft 365-medewerkers te hoeven maken.

Het kennisniveau van de Support Service ligt heel hoog. Samen met de klantvriendelijke aanpak geeft dit ModiShare een uniek karakter“, aldus Guido Verhaegen van Regelink.

Regelink Ecologie & Landschap B.V.

Waar wij voor werken