Managed Services

De moderne werkplek vraagt gespecialiseerde kennis op gebied van beheer en support.
ModiShare biedt excellente support bij vragen en incidenten + geheel of gedeeltelijk remote beheer.

Microsoft 365

De gestegen complexiteit van de services uit de Microsoft Cloud, in combinatie met de alsmaar toenemende vraag om professionele beveiliging voor bedrijfsdata en devices, maakt dat een goede intiële inrichting en opzet van de digitale omgeving, samen met regelmatig beheer noodzakelijk is geworden.

Gebruikt jouw bedrijf Microsoft (Office) 365 en/of Azure? Dan heb je vast ook ervaren dat er met enige regelmaat behoefte is aan een expert die vragen kan beantwoorden, en kan helpen met het inrichten van bijvoorbeeld een werkstroom in Power Automate, of een bepaald (technisch) probleem kan oplossen.

Met onze Remote Management & Support Service haal je diepgaande kennis in huis, als aanvulling op een eigen IT-afdeling of medewerkers, of zelfs als vervanging.

En het mooie van alles: je kunt de dienst helemaal naar wens samenstellen! We bieden deze dienst namelijk modulair aan en je hebt de keus uit meerdere servicelevels. Optimale flexibiliteit dus.

Ontzorgd worden op gebied van beheer en support?

Wil je meer weten over hoe onze experts jou kunnen ontzorgen op het gebied van beheer en support? We vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Bekijk nu onze interactieve presentatie

Microsoft 365 Specialist en CEO Gideon Kos neemt je graag mee in een interactieve presentatie over onze unieke beheer en support service, speciaal bedoeld voor organisaties die Microsoft 365 en/of Microsoft Azure gebruiken.

Jouw medewerkers ontzorgd

Met onze expertise op het gebied van Microsoft 365 en Azure kunnen jouw medewerkers, beheerders en eindgebruikers, onbezorgd doorwerken vanaf iedere locatie en op ieder moment.

Via onze Support Service krijgt jouw bedrijf toegang tot onze skilled supportdesk voor eerste- en/of tweedelijns incidenten en vragen. Dit kan 24/7 via ons online supportsysteem, per telefoon of per e-mail.

Is er een nieuw gebruikersaccount nodig in Microsoft 365? Of moet er iets aangepast worden op één van de bedrijfsapparaten? Deze en andere zaken kunnen eenvoudig en snel via het supportsysteem aangevraagd worden. En ook prettig: wij leveren volledig Nederlandstalige support.

Wij zijn jouw partner voor Microsoft 365

Met onze Remote Management service ben jij verzekerd van een stabiel draaiende Microsoft 365 omgeving en word je volledig ontzorgd op het gebied van beheer. Alle of specifieke beheertaken kunnen door ons worden uitgevoerd.

Daarnaast treden we met onze unieke Support Service op als buddy en kun je onze kennis inzetten voor allerhande eerste- en/of tweedelijns incidenten of vragen in of over de verschillende onderdelen van Microsoft 365, zoals Microsoft Teams, SharePoint en OneDrive.

Meer weten over Microsoft 365?

Microsoft 365

Remote Management

Continuïteit gewaarborgd door ons beheer
 • Pro-actief management en beheer
 • Zelf te kiezen modules, zoals Microsoft 365 management, Microsoft 365 Security & Compliance en Workplace Device management
 • Iedere maand ontvang je onze Admin Forecast mail met uitgebreid overzicht van welke nieuwe Microsoft 365-onderdelen en wijzigingen eraan komen, waarin we ook onze visie geven van wat het voor jouw bedrijf kan betekenen
 • Volledige ontzorging op gebied van beheer: alle of gedeeltelijke beheertaken worden door ons uitgevoerd
 • Ook managed devices kunnen behoren tot deze dienst
 • Monitoring op jouw Microsoft 365 omgeving en acteren op issues
 • Security Specialist controleert ieder kwartaal jouw omgeving
Microsoft 365

Support Service

Excellente support van onze experts
 • Maak 24/7 gebruik van ons online ticketsysteem voor al jouw eerste- en/of tweedelijns incidenten en vragen
 • Incidenten indienen per telefoon, e-mail of online ticketsysteem
 • Support via Microsoft Teams!
 • Beschikbaar in drie verschillende niveau’s, met verschillende servicetijden: ook buiten kantoortijden
 • Gegarandeerde inzet van een consultant indien nodig
 • Elk kwartaal rapportage over de aangemelde incidenten

Pro-actief beheer

Wij weten wat voor wijzigingen Microsoft aanbrengt in jouw Microsoft 365 omgeving en zorgen dat je daar klaar voor bent.

Ontzorging naar wens

Liever zelf nog wat beheertaken uitvoeren? Wij ontzorgen volledig naar jouw wens.

Nederlandstalig

Wij leveren volledig Nederlandstalige Microsoft 365 support per telefoon en e-mail. Wel zo handig.

24/7 support

We hanteren verschillende serviceniveau’s. Indien gewenst staan wij ook buiten kantoortijden voor jou klaar!

ModiShare Security Baseline

In al onze diensten wordt de Security Baseline gehanteerd. Deze baseline bestaat uit een complete set van beleids- en beveiligingsregels om de beheerde klantomgeving en data vanaf de basis goed te beveiligen.

Deze baseline is door onze jarenlange opgedane ervaring samengesteld en afgestemd op de best practices van Microsoft.

Security & Compliance

Een heel belangrijk onderdeel in het beheer van Microsoft 365 is Security & Compliance. Als jij gebruik gaat maken van onze Remote Management service, dan zal onze Security Specialist jouw Microsoft 365 omgeving regelmatig scannen op incidenten en aan de hand van intensieve logging bepalen of er mogelijk veiligheids- of privacyrisico’s zijn. Hierop kan vervolgens snel worden geacteerd.

Startanalyse & checks

Gekozen voor onze service? Dan zullen wij allereerst in overleg een analyse doen op jouw Microsoft 365 omgeving. Zowel wij als jij krijgen hierdoor een duidelijk overzicht waar we staan, wat er nu is en wat er eventueel nog verbeterd kan worden.

Vervolgens voeren wij elk jaar opnieuw een soortgelijke check uit op jouw omgeving en rapporteren wij hierover.

Regelink Ecologie & Landschap B.V.

Regelink Ecologie & Landschap heeft Microsoft 365-kennis altijd binnen handbereik

Met de Remote Management & Support Service heeft Regelink specialistische Microsoft-365 kennis in huis gehaald, zonder de hoge kosten voor een eigen IT-afdeling of eigen Microsoft 365-medewerkers te hoeven maken.

Het kennisniveau van de Support Service ligt heel hoog. Samen met de klantvriendelijke aanpak geeft dit ModiShare een uniek karakter“, aldus Guido Verhaegen van Regelink.

Meer informatie?

Je kunt ons altijd bellen op +31 (0)30 227 17 40 of mailen door onderstaand formulier in te vullen.

Microsoft 365 nieuws en updates maandelijks in je inbox?

Met onze Monthly Recap mail ontvang je elke maand onze updates in jouw mailbox.

Microsoft 365 nieuws en updates maandelijks in je inbox?

Met onze Monthly Recap mail ontvang je elke maand onze updates in jouw mailbox.