Succesverhalen

Geavanceerde sourcing oplossing op SharePoint Online

<< Terug naar overzicht

Regelink Ecologie & Landschap B.V.

TalentMapper is de Nr. 1 in Talent Sourcing. Zij helpen organisaties op basis van real-time Arbeidsmarkt data om efficiënter en sneller de beste kandidaten te vinden.

TalentMapper, specialist in talent sourcing, liep er in een zoektocht naar een service-partner tegenaan dat er geen enkel ATS-systeem (Applicant Tracking System) bestond dat paste bij hun unieke werkwijze. Dit vastgesteld hebbende besloot TalentMapper zich te richten op een partner die in samenwerking met hen een ATS-systeem kon bouwen, rekening houdend met de specifieke wensen van het bedrijf.

Met de eerdere succesvolle opdrachten die ModiShare bij TalentMapper uitvoerde in gedachten, nam men opnieuw contact op met ModiShare. “Je zoekt een partner die goed begrijpt wat je nodig hebt en meedenkt in het complexe proces van het bouwen van een systeem“, aldus Marcel Rietveld, co-Founder van TalentMapper.

ModiShare bouwde voor TalentMapper een eigen ATS-systeem op SharePoint Online. De Talent Sourcers volgen hiermee dagelijks het volledige proces omtrent sourcing van kandidaten. Dankzij het ATS-systeem van ModiShare weten zij zich niet langer afhankelijk van bijvoorbeeld LinkedIn. Zij hebben nu hun eigen omgeving waarin ze alles vastleggen en van waaruit zij helder en eenduidig kunnen rapporteren naar de A-merk klanten van TalentMapper.

Beheer van Microsoft 365 uitbesteed

TalentMapper maakt ook gebruik van de Remote Management service. Hiermee verzekeren zij zich ervan dat hun Microsoft 365-omgeving en -werkplekken kundig worden beheerd. Daarnaast voert ModiShare regelmatig pro-actief controles uit op incidenten en mogelijke beveiligingsproblemen.

Tot de brede lijst van dienstverleningstaken in het Remote Management servicepakket van ModiShare behoren onder andere het toevoegen van een nieuwe gebruiker, het op afstand wissen van bedrijfsapparaten in geval van bijvoorbeeld diefstal of verlies, en het draaien van een serie beveiligingscontroles.
Hierbij kan gekozen worden voor gedeeltelijk of volledig beheer, geheel naar het wensenpakket van de vragende organisatie, wat de af te nemen service heel flexibel maakt.

ModiShare denkt mee en schakelt snel

Marcel: “We zijn enorm tevreden over de samenwerking die wij hebben met ModiShare. Om ons werk optimaal te kunnen doen is het door ModiShare gebouwde systeem van essentieel belang. Prettig aan de samenwerking met ModiShare is dat zij direct meedenken met ons, bijvoorbeeld als er veranderingen zijn, en daarin altijd snel schakelen.

TalentMapper ervaart dagelijks legio voordelen door het gebruik van het ATS-systeem van ModiShare, concreet toegespitst op gebruiksgemak, snelheid, efficiency en multifunctionaliteit.

ModiShare’s aanpak is altijd professioneel én persoonlijk. Zonder omwegen of moeilijke taal.

ModiShare ♥ SharePoint

Met SharePoint is het ooit begonnen bij ModiShare. Er is zeer ruime SharePoint-kennis in huis op het gebied van analyse, implementatie en beheer. De specialisten bij ModiShare zijn volledig gecertificeerd voor SharePoint en kunnen met hun vaak ruime werkervaring in alle situaties snel uit de voeten.

Ook op het gebied van SharePoint Server, bijvoorbeeld versies 2010 en 2013, is er veel kennis aanwezig. Zo is migreren van deze versies naar SharePoint Online voor ModiShare bekend terrein en kan een migratieproject vakkundig tot een succesvol eind worden gebracht.

Wat we voor jou kunnen betekenen?

Door ons te mailen via onderstaand formulier of ons te bellen op +31 (0)30 227 17 40 kun je meer informatie krijgen over wat wij precies voor jou zouden kunnen betekenen.

Microsoft 365 nieuws en updates maandelijks in je inbox?

Met onze Monthly Recap mail ontvang je elke maand onze updates in jouw mailbox.