Training & Workshops

Altijd gegeven door onze Microsoft Certified Trainers

Vanuit de praktijk

Waarom ónze trainingen bijwonen? Omdat wij dagelijks met Microsoft (Office) 365 werken, vaak in complexe projecten. Wij kunnen u daardoor voorzien van échte voorbeelden uit de praktijk.

Office 365 verandert continu en het is daarom van cruciaal belang dat de trainer goed op de hoogte blijft van alle veranderingen. Dat onze trainers allemaal in de praktijk werken is voor ons een vereiste. Dat waarborgt dat de actueel benodigde kennis goed aan u wordt overgebracht.

Al onze trainingen worden gegeven door Microsoft Certified Trainer collega’s. Hooggecertificeerd in het vakgebied waar u training in wilt volgen.
Een Microsoft Certified Trainer maakt deel uit van een exclusieve groep vooraanstaande technische en educatieve experts en hebben veelal een zeer ruime praktijkervaring aangevuld met een hoog certificeringsniveau.

Algemeen of klassikale training?

Onze Microsoft Office 365 trainingen zijn er in vele vormen. Wij kunnen algemene presentaties en trainingen voor grote groepen in een congreszaal verzorgen, maar ook kleine intieme trainingen in een kleinere ruimte. Liever een algemene uitleg? Of graag een training op maat gemaakt waarbij de gebruikers al in uw Office 365 omgeving meegenomen worden? Alle opties zijn mogelijk. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Interesse in een training?

Neem vandaag nog contact met ons op!
Microsoft 365 nieuws en updates maandelijks in je inbox?

Met onze Monthly Recap mail ontvang je elke maand onze updates in jouw mailbox.

Microsoft 365 nieuws en updates maandelijks in je inbox?

Met onze Monthly Recap mail ontvang je elke maand onze updates in jouw mailbox.