Over én van ons  > Werken bij ModiShare

Werken bij ModiShare

Werken bij een jonge sterk groeiende organisatie: volop kansen!

Werken bij ModiShare betekent een wereld vol mogelijkheden: eigen verantwoordelijkheid, vrijheid in je werkwijze en boeiende opdrachten bij diverse klanten. Als experts in de Microsoft cloud werken we met de nieuwste technologieën en tools.

Bij ons groei je mee met het bedrijf en maak je vanaf het begin deel uit van onze successen. We zijn een platte organisatie waar je echt betrokken bent bij alles wat er gebeurt.

Je kunt werken bij klanten, thuis of op ons kantoor in Utrecht De Meern. Een goede balans tussen werk en privé vinden we vanzelfsprekend! En wat betreft arbeidsvoorwaarden, daar zit het wel goed: een vast contract vanaf het begin, ruim mobiliteitsbudget of lease-auto en een aantrekkelijke bonusregeling.

We hebben verschillende vacatures en zijn altijd op zoek naar talent. Of je nu gespecialiseerd bent in SharePoint, Teams, Exchange of andere services van Microsoft 365 en Azure, of juist een ster in on-premise oplossingen – geen probleem! Neem contact met ons op en laten we samen ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Kom je bij ons in dienst? Dan hebben we nu een leuk extraatje voor je:

Een kop koffie drinken met een echte medewerker i.p.v. een recruiter?

Je bent van harte welkom om bij ons op kantoor langs te komen om eens het gesprek aan te gaan met een mogelijk toekomstig collega, zoals een Microsoft 365 Consultant of Security Specialist.

Zo krijg jij écht een eerlijk en betrouwbaar beeld van het werken bij ons!

Cloud Engineer Microsoft

Medior  Senior

Microsoft 365 Consultant

Medior  Senior

SharePoint Consultant

Medior  Senior

Power Platform Engineer

Medior  Senior

Security Consultant Microsoft

Medior  Senior

Corporate IT Recruiter

Medior  Senior

Marketing stage

Ontdek de wereld van digitale marketing bij ons dynamische IT-bedrijf!

Commerciële stage

Leer het salesproces bij ons dynamische IT-bedrijf!

Kennisevents, trainingen, sociale activiteiten, fun en sport

 

Onze slogan is Your Hero in keeping IT simple. Die Hero..dat ben jij als medewerker van ModiShare! Samen met jouw collega-heroes draag jij zorg voor het uitstekende werk wat wij onze klanten leveren.

Via de ModiShare Hero Society organiseren wij evenementen en activiteiten voor onze heroes, in diverse categorieën: Learn, Fun, Move, en anderen. Zo zul je de ene keer een uitnodiging ontvangen voor een kennisdelingsevent (Learn), en de andere keer voor een gezellig teamuitje (Fun) of sportieve activiteit (Move).

Waarom starten bij ModiShare?

Bij ModiShare ben je geen klein onderdeel van de massa, maar een gewaardeerde held. Als jonge onderneming koesteren we onze werknemers en behandelen we ze met oprechte waardering. Bij ons is er geen sprake van nummers of hiërarchie.

Een ander voordeel van werken bij ModiShare is de diversiteit van projecten bij onze klanten. Vanaf de sales- en analysefase tot aan de implementatie en nazorg, je speelt een actieve rol in alle fasen van het proces.