Over ons  >  Wie wij zijn

Wie zijn wij

Prettig om te weten met wie je zaken doet, toch?

Onze slogan Your Hero in keeping IT simple geeft precies aan wat ons doel is. Wij maken IT gebruiksvriendelijk en efficiënt, zodat gebruikers en beheerders makkelijk hun weg kunnen vinden.

ModiShare is jouw full-service IT dienstverlener en we zijn sterk in het optimaliseren van de digitale productiviteit door toepassing van Microsoft 365 en Microsoft Azure. Wij zijn Microsoft Partner en ontzorgen onze klanten van A-Z op het gebied van IT.

Dat we met veel kennis en kunde onze klanten bedienen is iets wat we jou graag zelf laten ervaren. Onze unieke persoonlijke aanpak i.c.m. de expertise die wij bieden wordt hoog gewaardeerd door onze klanten.

Met onze diensten in de diverse gebieden zoals Moderne WerkplekManaged ServicesBusiness Apps & Data en Cloud Infra zijn wij in staat om bedrijven volledige service te bieden op het gebied van IT.

 

ModiShare is official Microsoft Silver partner

Hierdoor weten klanten dat zij gegarandeerd professioneel en kundig worden geholpen bij hun uitdagingen. ModiShare heeft van Microsoft de Silver partner status ontvangen, wat aangeeft dat de consultants van ModiShare zeer ruim zijn opgeleid en over de juiste (technische) kennis en vaardigheden beschikken voor het leveren van uitmuntende oplossingen.

Altijd verbonden, altijd veilig

In een steeds complexer wordende digitale wereld, is IT meer dan alleen servers en computers. Het vereist professionele beveiliging en continu beheer van bedrijfsgegevens en apparaten.

Bij ModiShare begrijpen we dit. Daarom bieden we Managed Services aan – een all-inclusive IT-oplossing voor bedrijven van elke omvang. Laat ons de IT-zorgen uit handen nemen, zodat jij je kunt focussen op het succes van jouw bedrijf.

Waar wij voor werken