Over én van ons  >  Wie wij zijn

Wie zijn wij

Jouw bedrijf begeleiden naar digitale efficiëntie en maximale productiviteit, daar staan wij voor!

Onze slogan: ‘Your Hero in keeping IT simple.’ We streven ernaar om IT begrijpelijk, gebruiksvriendelijk en efficiënt te maken, zodat zowel gebruikers als beheerders zonder obstakels hun doelen kunnen bereiken.

Als jouw complete IT-dienstverlener specialiseren wij ons in het stimuleren van digitale productiviteit door de inzet van Microsoft 365 en Microsoft Azure. We zijn er trots op dat we een Microsoft Partner zijn en we nemen onze klanten graag alle zorgen uit handen op het gebied van IT.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze deskundigheid en toewijding het best tot hun recht komen wanneer ze ervaren worden. Onze unieke, persoonlijke benadering gecombineerd met de expertise die wij bieden, wordt door onze klanten hoog gewaardeerd. Stap in de wereld van ModiShare en ervaar hoe we IT simpel houden, terwijl we jouw bedrijf naar nieuwe digitale hoogten brengen.

Met onze diensten in de diverse gebieden zoals IT-Beheer, IT-Productiviteit, IT-Security en IT-Migratie zijn wij in staat om bedrijven volledige service te bieden op het gebied van IT.

 

ModiShare is official Microsoft Silver partner

Hierdoor weten klanten dat zij gegarandeerd professioneel en kundig worden geholpen bij hun uitdagingen. ModiShare heeft van Microsoft de Silver partner status ontvangen, wat aangeeft dat de consultants van ModiShare zeer ruim zijn opgeleid en over de juiste (technische) kennis en vaardigheden beschikken voor het leveren van uitmuntende oplossingen.

Altijd verbonden, altijd veilig

In een steeds complexer wordende digitale wereld, is IT meer dan alleen servers en computers. Het vereist professionele beveiliging en continu beheer van bedrijfsgegevens en apparaten.

Bij ModiShare begrijpen we dit. Daarom bieden we Managed Services aan – een all-inclusive IT-oplossing voor bedrijven van elke omvang. Laat ons de IT-zorgen uit handen nemen, zodat jij je kunt focussen op het succes van jouw bedrijf.

Waar wij voor werken