Wie zijn wij

Prettig om te weten met wie je zaken doet, toch?

In een aantal woorden samengevat: jong, gedreven en experts!

Onze slogan Your Hero in keeping IT simple geeft precies aan wat ons doel is. Wij maken IT gebruiksvriendelijk en efficiënt, zodat gebruikers en beheerders makkelijk hun weg kunnen vinden.

ModiShare is jouw full-service IT dienstverlener en zijn sterk in het optimaliseren van de digitale productiviteit door toepassing van Microsoft 365 en Microsoft Azure. Wij zijn Microsoft Partner en ontzorgen onze klanten van A-Z op het gebied van IT.

Dat we met veel kennis en kunde onze klanten bedienen is iets wat we jou graag zelf laten ervaren. Onze unieke persoonlijke aanpak i.c.m. de expertise die wij bieden wordt hoog gewaardeerd door onze klanten.

Met onze diensten in de diverse gebieden zoals Modern WorkplaceManaged ServicesBusiness Apps & Data en Cloud Infra zijn wij in staat om bedrijven volledige service te bieden op het gebied van IT.

 

ModiShare is official Microsoft Silver partner

Hierdoor weten klanten dat zij gegarandeerd professioneel en kundig worden geholpen bij hun uitdagingen. ModiShare heeft van Microsoft de Silver partner status ontvangen, wat aangeeft dat de consultants van ModiShare zeer ruim zijn opgeleid en over de juiste (technische) kennis en vaardigheden beschikken voor het leveren van uitmuntende oplossingen.

Waar wij voor werken

Microsoft 365 nieuws en updates maandelijks in je inbox?

Met onze Monthly Recap mail ontvang je elke maand onze updates in jouw mailbox.