IT-Productiviteit  >  WorkBase

WorkBase

Verbeter jouw productiviteit met onze krachtige app, naadloos geïntegreerd in Microsoft 365, SharePoint en Teams, waarmee je gestructureerd kunt werken in projecten, klanten, salestrajecten en teams, inclusief CRM-koppeling.

WorkBase app voor Microsoft 365, Teams en SharePoint

(Project)site aangemaakt met WorkBase

Ontdek de kracht van uniformiteit met onze geïntegreerde oplossing voor het beheer van al je klant- en projectdocumenten, evenals e-mails. Orden en deel efficiënt – alles op één plek.

Beheer toegangsrechten eenvoudig en breid je team uit door externe partijen zoals leveranciers en klanten uit te nodigen. Samenwerken was nog nooit zo simpel!

Verbind WorkBase moeiteloos met je favoriete CRM-pakket. Of je nu Exact, Simplicate, Teamleader of iets anders gebruikt – we hebben je gedekt!

Game-changer voor efficiënt project- en klantbeheer

Vergeet verouderde methoden van bestandsbeheer, het constante gedoe van toegangsbeheer en de chaos van netwerkschijven of SharePoint. Geef je bedrijfsvoering een boost met WorkBase, dé game-changer voor efficiënt project- en klantbeheer. Of je nu een klein bedrijf of een groot bedrijf bent, WorkBase is ontworpen om je werkwijze naar een hoger niveau te tillen.

WorkBase stelt je in staat om op een intuïtieve manier SharePoint-sites te creëren, gebaseerd op een op maat gemaakt sjabloon. Zo kun je gemakkelijk een set standaarddocumenten in het sjabloon plaatsen die vervolgens op elke nieuwe site worden overgenomen.

Samenwerking met klanten of leveranciers: geen probleem!

Met WorkBase kun je eenvoudig toegang verlenen tot de sites van jouw keuze, waardoor de ingewikkelde SharePoint-permissies tot het verleden behoren. Dat is nog eens een oplossing die IT-afdelingen zal ontlasten!

Het eindigt hier echter niet. WorkBase synchroniseert naadloos met je bestaande CRM-pakket of projectadministratie. Zodra je een nieuwe klant of project aanmaakt in het CRM, creëert WorkBase automatisch een bijbehorende klant- of projectsite. Een centrale plek voor alle documenten die je moeiteloos kunt delen.

WorkBase in actie zien?

Wil je meer weten over hoe onze WorkBase oplossing kan bijdragen aan het efficiënt werken?

We laten je de demo ervaren en vertellen je alles wat je weten wilt.

Eenvoudig sites maken

Creëer moeiteloos nieuwe sites met WorkBase, volledig automatisch ingericht op basis van jouw unieke sjabloon.

Stel een standaard mappenstructuur in, die op elke nieuwe site terugkomt.

Met WorkBase werk je voortaan goed georganiseerd en efficiënt!

Makkelijk externen (gasten) uitnodigen en beheren

Ervaar je het instellen van permissies en het uitnodigen en beheren van externen op SharePoint als een uitdaging? WorkBase biedt oplossing!

WorkBase maakt het kinderlijk eenvoudig om deze acties uit te voeren, en biedt ook een kristalhelder overzicht van toegangsrechten.

Koppel met jouw CRM!

Ben je gebruiker van een CRM pakket zoals Exact, Simplicate of Teamleader?

WorkBase integreert naadloos met jouw huidige CRM systeem.

Tekens wanneer je een nieuwe klant of project toevoegt, creëert WorkBase automatisch een bijpassende site.

Makkelijk uitbreidbaar

Op zoek naar een flexibele en makkelijk aanpasbare oplossing? WorkBase, gebouwd op het Power Platform van Microsoft 365, biedt je alle tools om de applicatie volledig naar jouw wensen in te richten.

Of je nu wil koppelen aan een andere bedrijfsapplicatie of specifieke aanpassingen nodig hebt, WorkBase is snel en effectief aan te passen aan jouw unieke behoeften.

Eigen huisstijl mogelijk

Natuurlijk begrijpen wij dat je het liefst jouw eigen bedrijfslogo en kleuren in WorkBase wilt terugzien. Geen probleem, wij leveren WorkBase naar wens op in jouw eigen bedrijfshuisstijl.

Handig in iedere sector!

Heb je klantgerichte documenten die je efficiënt wilt beheren? WorkBase is de oplossing! Een accountantskantoor die we hielpen creëerde klantspecifieke sites waarop klanten zelf hun relevante documenten konden inzien – een aanzienlijke vermindering van mailverkeer!

Of kijk naar een bouwbedrijf wat we ondersteunden: voor elk project creëerden ze een site via WorkBase, gekoppeld aan hun CRM. Hier bewaarden ze bouwfoto’s en werkten ze rechtstreeks samen met hun leveranciers. Kortom, met WorkBase optimaliseer je jouw workflow, ongeacht je brache of behoeften!

Hoe WorkBase kan werken voor jouw organisatie

Stel je voor: je start een nieuw project voor een klant in jouw CRM-pakket of projectadministratie. Met één klik maakt WorkBase automatisch een nieuwe projectsite voor je aan op SharePoint, volledig gebaseerd op de door jou ingevoerde projectgegevens.

Deze nieuwe site is jouw centrale hub voor alle projectdocumenten. Maar dat is niet alles – WorkBase stelt je ook in staat om moeiteloos teamleden en externe partners uit te nodigen om op de site samen te werken.

Met WorkBase wordt jouw projectmanagement naadloos, georganiseerd en productief!

E-mails opslaan en koppelen aan sites

WorkBase biedt een unieke add-on: een speciale Outlook-plugin waarmee medewerkers e-mailconversaties eenvoudig kunnen markeren.

Met één klik wordt de hele conversatie opgeslagen op een WorkBase-site naar keuze, zoals een projectsite.

Eigen werkstromen maken

Dankzij de integratie met SharePoint, ontsluit WorkBase alle krachtige functionaliteiten van Microsoft 365. Creëer je eigen workflows op de WorkBase-sites, zoals een goedkeuringsproces voor documenten, en ontdek een wereld vol mogelijkheden.

WorkBase brengt de kracht van Microsoft 365 binnen handbereik voor nog efficiënter werken!

Integratie in Teams

Ben je een Microsoft Teams-gebruiker? Geweldig nieuws! WorkBase kan als app worden toegevoegd aan Teams, waardoor je met één klik toegang hebt tot al je belangrijke documenten op verschillende sites.

Maak je workflow naadloos en efficiënter dan ooit tevoren met WorkBase!

WorkBase integreert met jouw CRM!

Hoe makkelijk is het als er automatisch een bijbehorende site wordt aangemaakt voor een nieuwe klant, relatie, project, opdracht, salestraject die je aanmaakt in jouw CRM?

Onze CRM-koppelingen doen precies dát. We koppelen met vele CRM systemen, waaronder bijvoorbeeld:

Praktijkvoorbeeld: koppeling met Simplicate CRM

In dit voorbeeld zie je de integratie van Simplicate met WorkBase bij een fictief bouwbedrijf. We kunnen daarnaast vrijwel met ieder CRM koppelen!

 

Stap 1: Nieuw project aanmaken in CRM (Simplicate)

Het bouwbedrijf heeft een nieuw bouwproject gewonnen en maakt daar zoals gebruikelijk eerst een project/opdracht voor aan in zijn CRM systeem, in dit geval Simplicate:

Stap 2: Project in WorkBase inzichtelijk

Het project/nieuwe opdracht is aangemaakt in het CRM systeem. Door onze CRM-integratie koppeling met WorkBase wordt er direct een projectsite aangemaakt op SharePoint en automatisch ingericht volgens het sjabloon wat zelf in te richten en aanpasbaar is.

De URL van de aangemaakte projectsite wordt automatisch opgeslagen in het project/opdracht in het CRM systeem.

In de WorkBase app in Microsoft 365, SharePoint en Teams is de nieuwe projectsite direct terug te zien. Hier kunnen de interne projectdocumenten ingezien worden, alsook de externe documenten die voor de opdrachtgever inzichtelijk zijn. Daarnaast kun je vanuit hier zeer eenvoudig collega’s én externen, zoals leveranciers, toevoegen zodat ook zij kunnen samenwerken op de projectsite:

Stap 3: Projectsite beschikbaar

De projectsite is automatisch aangemaakt en bevat al een set van standaarddocumenten en mappen die het bouwbedrijf graag automatisch in alle nieuwe projectsites terug wil zien komen.

Deze site kan nu helemaal naar wens verder worden ingericht.

Verder praten over WorkBase of een demo?

Je kunt ons altijd bellen op +31 (0)30 227 17 40 of mailen door onderstaand formulier in te vullen.
We vertellen je graag meer over hoe WorkBase jouw organisatie kan helpen in het efficiënter werken.
Het is ook mogelijk om een demo te krijgen.